Σε ασφαλές μέρος είναι πλέον το γέρικο αλογάκι που κάποιος εγκατέλειψε σε δρόμο της Αγίας Μαρίνα Πρέβεζας - Fanpage

Σε ασφαλές μέρος είναι πλέον το γέρικο αλογάκι που κάποιος εγκατέλειψε σε δρόμο της Αγίας Μαρίνα Πρέβεζας

Ευχάριστη είναι η είδηση που αφορά ένα γέρικο αλογάκι, το οποίο κάποιοι το εγκατέλειψαν στο δρόμο αφήνοντάς το στην τύχη του στην Αγία Μαρίνα Πρέβεζας. Δυστυχώς αυτό είναι κάτι συνηθισμένο, καθώς πολλοί άνθρωποι που τα έχουν τα θεωρούν “εργαλεία” για να κάνουν δουλειές. Όταν λοιπόν αυτά τα υπέροχα πλάσματα είτε αρρωστήσουν είτε γεράσουν, τα πετάνε γιατί τους είναι άχρηστα. Φοβερό πράγμα αυτό. Απάνθρωπο όσο δεν πάει και δείχνει την έλλειψη παιδείας αλλά και ενσυναίσθησης που δεν έχουμε σε αυτή τη χώρα.
 Όμως το αλογάκι αυτό ήταν τυχερό καθώς το είδαν οι εθελοντές του Φιλοζωικού Σωματείου Καβάλας “Αίσωπος” Φιλοζωικό Σωματείο Καβάλας
, οι οποίοι επικοινώνησαν με το σωματείο Ippothesis Ippothesis – Ιπποθεσις όπου οι άνθρωποί του τους καθοδήγησαν για το τι πρέπει να κάνουν. Στη συνέχεια μίλησαν με τους ανθρώπους της Ακαδημίας Ιππασίας «κατσίτη»  Ακαδημία Ιππασίας «κατσίτη»
, οι οποίοι ενδιαφέρθηκαν και θέλησαν να βοηθήσουν αυτή την ψυχούλα! Έτσι πήγαν ίδιοι και το πήραν από το μέρος όπου ήταν παρατημένο και το μετέφεραν σε προστατευμένο χώρο.
Γίνονται επίσης και οι νόμιμες διαδικασίες ώστε να εντοπιστεί ο άνθρωπος που είχε το ζώο και το εγκατέλειψε.

Μυρτώ Τζώρτζου, [email protected]

            

Πηγή: pet pet news

Αφήστε το σχόλιο σας: