Σκύλος ήταν Αλυσοδεμένος για 14 Χρόνια. Η Στιγμή που ένας Παππούς τον παίρνει για 1η Φορά αγκαλιά, θα σας κάνει να Δακρύσετε.. - Fanpage

Σκύλος ήταν Αλυσοδεμένος για 14 Χρόνια. Η Στιγμή που ένας Παππούς τον παίρνει για 1η Φορά αγκαλιά, θα σας κάνει να Δακρύσετε..

Όταν οι άνθρωποι καλούνται να εξηγήσουν την έννοια της καλής πράξης, θα ακούσετε απαντήσεις που μιλούν για το πόσο ανιδιοτελής και συμπονετικός είναι ο άνθρωπος που την κάνει. Οι άνθρωποι αυτού του είδους, πηγαίνουν πάνω και πέρα από τον εαυτό τους για να βοηθήσουν τους άλλους ακόμα και σε δύσκολους καιρούς.

Ο Thayne Hamilton και η σύζυγός του Christine, αντικατοπτρίζουν απόλυτα την λέξη «καλοσύνη». Κατά τα τελευταία 12 χρόνια, το δίδυμο έχει διασώσει πάνω από σαράντα ηλικιωμένα σκυλιά από καταφύγια σε όλη τη ΗΠΑ. Μετά από τη φροντίδα τόσων σκυλιών που έχουν παραμεληθεί ή κακοποιηθεί, ο Thayne κατάλαβε πόσο πολύ αγάπη μπορεί να δώσει ένα γέρικο σκυλί.

1

Ένα από τα σκυλιά που έχουν σωθεί είναι και η Lilla. Ήταν αλυσοδεμένη για 14 χρόνια. Ήταν σε άσχημη κατάσταση και τα πόδια της ήταν ουσιαστικά κολλημένα στο σώμα της. Ο Thayne ήταν απτόητος και την βοήθησε να κινηθεί με ένα καρότσι.

2

Το 2013, η Christine απεβίωσε από ανίατη ασθένεια, αλλά πριν φύγει, έκανε την πιο ευγενική και στοργική χειρονομία. Ρίξτε μια ματιά παρακάτω…

Βίντεο με πολλά συναισθήματα, έτσι δεν είναι;

Credit: Shareably

Αφήστε το σχόλιο σας: