Σοκ στο Καταφύγιο Λαυρίου: Ξεκίνησε να βγάζει τα ζώα γιατί θέλει να το κλείσει- Δείτε πώς τα παίρνει - Fanpage

Σοκ στο Καταφύγιο Λαυρίου: Ξεκίνησε να βγάζει τα ζώα γιατί θέλει να το κλείσει- Δείτε πώς τα παίρνει

Στο χώρο ζουν 116 περίπου σκυλάκια, τα οποία φροντίζει η κυρία κ. Άννα Γερολύμπου, υπεύθυνη του καταφυγίου, η η οποία και κάνει έκκληση σε όλους να βοηθήσουμε ώστε να μην γίνει αυτό.

Τα ζώα που ζουν εκεί μέσα είναι τα περισσότερα γέρικα, άρρωστα, φοβικά, με πολλά σοβαρά προβλήματα υγείας που έχουν μεγαλώσει εκεί και δεν γνωρίζουν κάποια άλλη ζωή εκτός. Σύμφωνα με αυτά που λέει ο δήμος, τα ζώα θα αφεθούν σε κάποια σημεία της περιοχής, κάτι που είναι αδιανόητο και εγκληματικό.

Η αναλγησία των Δήμων στη χώρα μας είναι γνωστή και πάντα η ίδια. Το καταφύγιο δεν έχει νόμιμη άδεια. Το έφτιαξε ο δήμος το 2008 με σκοπό να το κάνει ένα πραγματικό καταφύγιο που θα είναι καθόλα νόμιμο. Και δεν το έκανε. Ποιος φταίει για αυτό; Μήπως ο ίδιος και η απόλυτη αδυναμία του όλα αυτά τα χρόνια να διαχειριστεί τα αδέσποτα; Και τώρα θέλει να τιμωρήσει τα ζώα για τη δική του αδυναμία- για να μην το πούμε αλλιώς.

Δείτε τα δυο βίντεο που ακολουθούν, το πώς πιάνουν τα ζώα και θα καταλάβετε τις προθέσεις τους.

❗Πάρτε τα παιδιά σας μακριά από την οθόνη πριν δείτε το βίντεο ❗❗ Προτού γράψετε οτιδήποτε διαβάστε το κείμενο ❗ Σήμερα στις 12.00 μας πήραν τα 3 ζώα, είπαν θα τα πάνε για την στείρωση (έχουμε μερικά σκυλιά που δεν είναι στειρωμένα ακόμα). Δεν μας απάντησαν πότε θα τα φέρουν πίσω…. Κανένα ζώο δεν μπαίνει στο κλουβί αυτοκινήτου με την θέληση του, ο Αντρικος μας όμως έφερε την μεγαλύτερη αντίρρηση…Αυτή την στιγμή βρίσκεται στην φιλοζωική, Κορωπί! Υιοθέτησε τον γιατί υπάρχει περίπτωση να βρεθεί στο δρόμο μετά την στείρωση. Το συγκεκριμένο βίντεο τραβήχτηκε για να δείξουμε το πρόβλημα, εδω κ μήνες παλεύουμε για να μη κλείσει το καταφύγιο κ 116 ψυχές (που μέχρι τώρα τα φροντίζει μόνη της!!! μια γυναίκα 73 χρονών, εγώ 2 φορές την εβδομάδα την βοηθάω) να βρεθούν στο δρόμο . Επείγουν υιοθεσίες για να σωθούν τα ζώα!!!!! #αδεσποτα #καταφύγιο #λαύριο

Gepostet von Almaza Diamanti am Freitag, 8. November 2019

Gepostet von Katerina Tsopani am Freitag, 8. November 2019

Αφήστε το σχόλιο σας: