ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Ανάπηρο Σκυλάκι που Υποφέρει από Φριχτούς Πόνους βρίσκει Παρηγοριά στην Αγκαλιά ενός Γαϊδουριού! - Fanpage

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Ανάπηρο Σκυλάκι που Υποφέρει από Φριχτούς Πόνους βρίσκει Παρηγοριά στην Αγκαλιά ενός Γαϊδουριού!

Για ένα σκυλί με αναπηρία δεν είναι εύκολο να επιζήσει. Εκτός από τους φυσικούς περιορισμούς, επίσης βιώνει την απόρριψη από τους ανθρώπους που δεν θέλουν να το κρατήσουν, ακόμα και από τα άλλα σκυλιά με τα οποία δεν μπορεί να συμβαδίσει. Συχνά καταλήγουν σε καταφύγια ζώων, πολύ μοναχικά και απομονωμένα.

Αυτό το σκυλί με ειδικές ανάγκες είναι εντελώς μόνο του. Η συντροφικότητα που δέχτηκε όμως δεν προέρχεται από έναν άνθρωπο ή ένα άλλο σκυλί. Ήρθε από ένα γάιδαρο!

Το όνομά της είναι Kolima και είναι ένα σκυλί που πάσχει από ένα σύνδρομο που δεν την αφήνει να περπατήσει. Δεν είναι σε θέση να περπατήσει μόνη της, δεν μπορεί να συμβαδίσει με τους άλλους και υποφέρει από τον πόνο.

Ο γάιδαρος ονομάζεται Paolo και ενώ μπορεί να φαίνεται αδύνατο για ένα σκύλο και ένα γαϊδουράκι να κάνουν παρέα, πράγματι αυτό συμβαίνει. Ο γάιδαρος λίγο πολύ υιοθέτησε την Kolima, και οι δύο είναι οι καλύτεροι φίλοι!

Δείτε εδώ αυτό το καταπληκτικό βίντεο και δείτε την υπέροχη σχέση που έχει σχηματιστεί μεταξύ αυτών των δύο!

Credit: ifreakingloveanimals

Αφήστε το σχόλιο σας: