Τάνια Τρύπη: Βόλτα με το κατσικάκι που εμφανίστηκε στο “Κόκκινο Ποτάμι” και τελικά υιοθέτησε - Fanpage

Τάνια Τρύπη: Βόλτα με το κατσικάκι που εμφανίστηκε στο “Κόκκινο Ποτάμι” και τελικά υιοθέτησε

Eνα υπέροχο βιντεάκι, όπου πάει βόλτα με το υιοθετημένο προβατάκι της, ανέβασε στα social media πριν από μερικές μέρες η ηθοποιός Τάνια Τρύπη και μας έφτιαξε τη διάθεση.
Από τα πιο αγαπημένα μας πρόσωπα, η Τάνια Τρύπη δεν είναι μόνο μια καλή ηθοποιός. Είναι και ένας υπέροχος άνθρωπος, με ευαισθησίες και πολλή αγάπη μέσα της.
Η Τάνια σε παλαιότερη συνέντευξή της, μιλώντας για την αγάπη της προς τα ζώα, ανέφερε ότι η μόνη λύση για να νιώθει η ίδια καλά με τον εαυτό της είναι να γίνει χορτοφάγος ώστε να μην υπάρχει ζώο που να έχει σκοτωθεί για το πιάτο της. Και έτσι εδώ και 2 χρόνια είναι vegan, που σημαίνει ότι έχει αποκλείσει από το τραπέζι της τόσο τα ζώα και τα ψάρια όσο και τα ζωικά παράγωγα.
Το Μάιο η ηθοποιός, κατά τη διάρκεια γυρισμάτων του “Κόκκινου Ποταμιού”, στην Καισαριανή, γνώρισε ένα χαριτωμένο πρόβατο που χρησιμοποιήθηκε για τις ανάγκες της σειράς και το υιοθέτησε. Το δε όνομά του; Ποταμάκι.
«Εν μέσω καραντίνας λίγο μελαγχόλησα. Υιοθέτησα ακόμη ένα ζωάκι, απλώς δεν είναι σκύλος ή γάτα. Ένα προβατάκι. Λέγεται “Ποταμάκι” από το “Το Κόκκινο Ποτάμι”. είχε πει η ίδια στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου-Κου» στο Σταρ.

 

View this post on Instagram

Το Ποταμακι μου❤

A post shared by Τανια Τρυπη (@tania_tripi_official) on

 

Πηγή: pet pet news

Αφήστε το σχόλιο σας: