Την βρήκαν «ψημένη» από τον ήλιο αφού ο κηδεμόνας της έφυγε και την άφησε καθώς περπατούσαν - Fanpage

Την βρήκαν «ψημένη» από τον ήλιο αφού ο κηδεμόνας της έφυγε και την άφησε καθώς περπατούσαν

Πολλοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν ακόμη ότι η μεταφορά ενός ζώου στα σπίτια μας, είτε υιοθετείται είτε όχι, είναι μια πράξη που απαιτεί υψηλή αίσθηση δέσμευσης.

Έχει ειπωθεί επανειλημμένα ότι δεν είναι ένα παιχνίδι που αγοράζουμε όπως ένα γεμισμένο ζώο ή αγοράζουμε ένα παιχνίδι που μπορούμε να απορρίψουμε.

Ο σκύλος Roxi έζησε από πρώτο χέρι τι σημαίνει να εγκαταλειφθείς και, όπως συμβαίνει πάντα, αυτά τα γεγονότα δεν έχουν λογική εξήγηση.Είχα το χειρότερο του παρελθόντος

Η Roxi είναι μια ενήλικη German Shepherd που βγήκε για μια βόλτα με το άτομο που εμπιστεύτηκε περισσότερο: τον κηδεμόνα της.

Η διαδρομή που ακολούθησαν είναι άγνωστη, η αλήθεια είναι ότι σε μια επίβλεψη του ζώου ο κακός κηδεμόνας της αποφάσισε να φύγει και να την αφήσει πίσω στη μοίρα του .

Σίγουρα ήταν στιγμές αγωνίας που έζησε η Roxi, η οποία, αγνοώντας τον τόπο όπου ήταν, δεν ήξερε πού να πάει ή πού να κρυφτεί. Με την πάροδο του χρόνου, κατέληξε να είναι μια άστεγη που έψαχνε τα σκουπίδια για να φάει και κοιμόταν την νύχτα σε οποιαδήποτε γωνιά έβρισκε.

Λόγω του καυτού ήλιου στον οποίο εκτέθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα, ανέπτυξε καρκίνο των αυτιών . Έτσι ήταν όταν ανακαλύφθηκε από τους εθελοντές του Sidewalk Specials, μιας μη κερδοσκοπικής οργάνωσης που είναι υπεύθυνη για τη διάσωση των ζώων και στη συνέχεια στην τοποθέτηση τους σε σπίτια όπου φροντίζονται.

“Η κατάστασή της ήταν αξιοθρήνητη και τα αυτιά της πιθανώς έπρεπε να ακρωτηριαστούν”, δήλωσε ένας από τους εθελοντές.

Μέλη των ειδικών πεζοδρομίων την παρέπεμψαν σε καταφύγιο, όπου χάρη στην υποστήριξη και τις δωρεές πολλών ανθρώπων, η Roxie υποβλήθηκε σε θεραπεία για την ανάρρωση της, τόσο τη σωματική όσο και την ψυχική .

Δυστυχώς όλοι οι φίλοι της εκεί υιοθετήθηκαν για άλλη μια φορά αφήνοντας την μόνη στη ζωή.
Μέχρι επιτέλους ήταν η σειρά της: υιοθετήθηκε επίσης σε ένα αγαπημένο σπίτι με την τέλεια οικογένεια που περιλάμβανε έναν νέο φίλο, έναν σκύλο με τον οποίο τα πάει πολύ καλά από την πρώτη μέρα.

Τελικά εμπιστεύτηκε τους ανθρώπους πάλι

Η Roxie έχει ανακάμψει πλήρως από τον καρκίνο , η γούνα της λάμπει, και αυτό που της αρέσει περισσότερο είναι να παίζει μαζί με τον νέο φίλος της, εκτός από βόλτες στην παραλία με το νέο κηδεμόνα της.

Αυτή η ιστορία μας δείχνει ότι πίσω από την φανταστική και τρομακτική εικόνα που βλέπουμε σε ένα εγκαταλελειμμένο ζώο στο δρόμο, υπάρχει μια όμορφη ζωή που μπορούμε να ανακτήσουμε αν δεσμευθούμε πραγματικά. Δεν είναι ποτέ πολύ αργά για να αλλάξουμε τη ζωή ενός σκύλου, ανεξάρτητα από το πόσο χρονών είναι.

Ας μην αγνοήσουμε ποτέ ένα σκυλάκι για την εμφάνισή του, έχουν τις καλύτερες καρδιές!

Μοιραστείτε αυτήν τη συναισθηματική ιστορία με όλους τους φίλους σας. Προσκαλέστε τους σε ένα καταφύγιο σκύλου ή γάτας και ρωτήστε τους εάν θα μπορούσαν να υιοθετήσουν ένα και αν γνωρίζουν όλες τις ευθύνες που συνεπάγονται. Με τον ίδιο τρόπο, υπενθυμίστε τους ότι η κατοχή ενός κατοικίδιου ζώου έχει πολλά οφέλη και ικανοποιήσεις.

Αφήστε το σχόλιο σας: