Τον Αγαπούσε και ήθελε να τον Παντρευτεί. Όταν είδε όμως τα Βασανιστήρια που έκανε στον Σκύλο της, ακύρωσε αμέσως τον Γάμο! - Fanpage

Τον Αγαπούσε και ήθελε να τον Παντρευτεί. Όταν είδε όμως τα Βασανιστήρια που έκανε στον Σκύλο της, ακύρωσε αμέσως τον Γάμο!

Ψάχνουμε πολλές αξίες στον σύντροφό μας: να είναι έξυπνος, να έχει αίσθηση του χιούμορ, να είναι ηθικός και καλόκαρδος. Είναι σημαντικό να λάβουμε υπόψιν και τον τρόπο που αντιμετωπίζει τους άλλους, ακόμα και τα ζώα. 

Όταν μια γυναίκα στη Βραζιλία παρατήρησε μελανιές στο σώμα των δύο γαλλικών μπουλντόγκ της, υποψιάστηκε ότι κάτι δε πήγαινε καλά με τον αρραβωνιαστικό της, όσο εκείνος βρισκόταν στο σπίτι. Έτσι εγκατέστησε μια κρυφή κάμερα. Αυτό που ανακάλυψε την τρόμαξε τόσο πολύ, που αναγκάστηκε να πάρει μια δραστική απόφαση.

Η 26χρονη Ninna Mandin από τη Βραζιλία λάτρευε τα δύο γαλλικά μπουλντόγκ της.

1

Μια μέρα παρατήρησε παράξενες μελανιές στο σώμα τους.

2

Αποφάσισε να ερευνήσει το ζήτημα, εγκαθιστώντας μια κρυφή κάμερα στο σαλόνι της, πριν φύγει για τη δουλειά. Το πιο σημαντικό, δεν ανέφερε τίποτα γι’ αυτό στον αρραβωνιαστικό της…

3

Η Ninna ανακάλυψε με τρόμο ότι ο αρραβωνιαστικός της ήταν υπεύθυνος για αδικαιολόγητη χρήση βίας προς τα αγαπημένα της κατοικίδια.

4

Αμέσως προχώρησε σε ακύρωση του γάμου τους.

5

Η Ninna έφτασε στο σημείο να δημοσιεύσει στο Διαδίκτυο τα βίντεο, εκθέτοντας τον πρώην αρραβωνιαστικό της.

Επιπλέον, ξεκίνησε μια διαδικτυακή εκστρατεία εναντίον του πρώην αρραβωνιαστικού της με την κατηγορία της κακοποίησης ζώων.

Η αστυνομία κλήθηκε να ερευνήσει το ζήτημα και ο κατηγορούμενος θα αναγκαστεί να απολογηθεί για τις πράξεις του.

Credit: HonesttoPaws

Αφήστε το σχόλιο σας: