Το Χάσκυ πηδάει με Χαρά μέσα στη Μπανιέρα. Όταν η Ιδιοκτήτρια του λέει να Βγει γρήγορα έξω; Προσέξτε την Αντίδρασή του! - Fanpage

Το Χάσκυ πηδάει με Χαρά μέσα στη Μπανιέρα. Όταν η Ιδιοκτήτρια του λέει να Βγει γρήγορα έξω; Προσέξτε την Αντίδρασή του!

Τα περισσότερα σκυλιά μισούν το μπάνιο και θα έκαναν τα πάντα για να αποφευχθεί τελικά οτιδήποτε έχει να κάνει με το νερό. Ο Δίας, ένα Σιβηρικό χάσκυ, δεν είναι όπως τα περισσότερα σκυλιά.

Ο ίδιος λατρεύει να κάνει μπάνιο και όταν τελικά δεν κάνει, τον πιάνουν υστερικές εκρήξεις θυμού ακριβώς όπως θα δείτε στο βίντεο παρακάτω. Ο Δίας είχε καθίσει στη μπανιέρα, με την ελπίδα ο ιδιοκτήτης του να ανοίξει τη βρύση, αλλά εκείνος του είπε να σηκωθεί και να φύγει! Ήταν ώρα για την καθημερινή βόλτα του, αλλά ο Δίας ήθελε μπάνιο. Κλαψούριζε και αναστέναζε δυνατά και παρακαλούσε να ανοίξει η μαμά του το νερό.

Το γεγονός ότι ο Δίας θα προτιμούσε την μπανιέρα από ό,τι να κάνει μια βόλτα, μας κάνει να καταλάβουμε ότι δεν είναι σαν τα περισσότερα σκυλιά. Συνήθως, τα σκυλιά τρελαίνονται για βόλτα. Για αυτό, το επτά ετών σκυλί είναι γνωστό με το παρατσούκλι: «Δίας, το πεισματάρικο χάσκυ».

Δείτε το βίντεο παρακάτω!

Credit: Sun-gazing

Αφήστε το σχόλιο σας: