Τρομαγμένος σκύλος τρέχει να σωθεί. Η αντίδρασή του μόλις καταλαβαίνει ότι ξέχασε το αγαπημένο του παιχνίδι; Αξία ανεκτίμητη! - Fanpage

Τρομαγμένος σκύλος τρέχει να σωθεί. Η αντίδρασή του μόλις καταλαβαίνει ότι ξέχασε το αγαπημένο του παιχνίδι; Αξία ανεκτίμητη!

Γνωρίστε τον 16χρονο Michael Mijares και τον 3 χρόνων σκύλο του Lucky. Μένουν στο Χιούστον. Σε κανέναν από τους δύο δεν αρέσουν τα βατράχια ή «οτιδήποτε κινείται» στις σκιές, είπε ο Mijares.

1

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ο Mijares και η φίλη του η Leila βγήκαν τη νύχτα έξω στη βεράντα τους για να κοιτάξουν να βρουν ένα τραπέζι που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ένα Wii. Ο Lucky, ήταν επίσης μαζί τους. Ο Mijares είπε ότι είδε έναν βάτραχο και φρίκαρε, φοβίζοντας τόσο τη Leila όσο και το Lucky.

2

«Τότε ήταν η στιγμή που όλοι μαζί τρέξαμε προς τα μέσα. Το ίδιο έκανε και ο Lucky», είπε ο Mijares. «Εκείνη τη στιγμή φύγαμε σαν κυνηγημένοι, αλλά αργότερα συνειδητοποιήσαμε ότι όλο αυτό θα είχε καταγραφεί στην κάμερα ασφαλείας.»

Μια μέρα πριν, ο Mijares είπε ότι οι γονείς του εγκατέστησαν μια κάμερα για να προστατέψουν το σπίτι τους, οπότε η στιγμή ήταν καταγεγραμμένη.

Όταν αυτός και η Leila παρακολούθησαν τα πλάνα – κυρίως για να γελάσουν – παρατήρησαν κάτι που συνέβη δευτερόλεπτα μετά. Ο Lucky είχε γυρίσει πίσω για να σώσει το αγαπημένο του παιχνίδι.

«Στην αρχή, δεν είχαμε παρατηρήσει καν ότι το σκυλί μου ήταν μαζί μας, αλλά όταν είδαμε το βίντεο καταλάβαμε ότι ήταν και το σκυλί μου», εξήγησε ο Mijares. «Γελούσαμε για περίπου 20 λεπτά.»

Το βίντεο ασφαλείας κοινοποιήθηκε στο Twitter και έγινε viral.

Αυτό ήταν το παιχνίδι που ο Lucky «διακινδύνευσε τη ζωή» του για να προστατέψει. Είναι το αγαπημένο του παιχνίδι. «Αγαπά τα παιχνίδια του!», είπε ο Mijares.

Το απλό βιντεάκι 19 δευτερολέπτων, έκανε τους ανθρώπους να «κλάψουν» για διάφορους λόγους. «Μα πόσο γενναίος», έγραψε κάποιος. Ένας άλλος έγραψε: «Τι καλό αγόρι».

3

Ο Lucky έδειξε τον πραγματικό χαρακτήρα του, αλλά θα ήταν και ο πρώτος που θα έφευγε σε μια τρομακτική ταινία.»

4

Ο Mijares και η Leila, συνεχίζουν να βλέπουν αυτό το βίντεο, ξεσπώντας κάθε φορά στα γέλια. «Μας φαίνεται ακόμη αστείο», είπε.

5

Τι μπορούμε να κάνουμε για να κερδίσουμε την αφοσίωση ενός σκύλου; Lucky είσαι αληθινός!

Credit: BuzzFeed

Αφήστε το σχόλιο σας: