Τυφλός, κωφός, ηλικιωμένος σκύλος βρέθηκε σε καλή υγεία 28 ώρες μετά την αρπαγή του από ένα γεράκι - Fanpage

Τυφλός, κωφός, ηλικιωμένος σκύλος βρέθηκε σε καλή υγεία 28 ώρες μετά την αρπαγή του από ένα γεράκι

Αυτός ο 16χρονος σκύλος μπορεί να είναι τυφλός, κωφός και ηλικιωμένος, αλλά κατάφερε να επιβιώσει από το γεράκι που τον άρπαξε την περασμένη εβδομάδα.

Δυστυχώς, τα μικρά σκυλιά βρίσκονται σε μειονεκτική θέση όταν πρόκειται να αμυνθούν. Δεν πρέπει ποτέ να μένουν έξω χωρίς επίβλεψη, γιατί ποτέ δεν ξέρετε τι άγρια ​​ζώα θα μπορούσαν να είναι εκεί έξω ψάχνοντας για ένα σνακ. Η Deborah Falcione πίστευε ότι τα αγαπημένα της κουτάβια ήταν ασφαλή στο μπαλκόνι της, αλλά συνειδητοποίησε γρήγορα το λάθος της.

Δυστυχώς, το κωφό, τυφλό, ηλικιωμένο Poodle των 6 κιλών που ονομάζεται Porschia αρπάχτηκε από ένα γεράκι!

Όταν η Falcione συνειδητοποίησε ότι ο 16χρονος σκύλος της αφαιρέθηκε από τη βεράντα του σπιτιού της, πανικοβλήθηκε. Τα σκυλιά της είναι τόσο σημαντικό κομμάτι της ζωής της, οπότε δεν μπορούσε να αντέξει τη σκέψη να τα χάσει. Ήξερε ότι ήταν πιθανότατα πολύ αργά, αλλά αυτή και μια παρέα φίλων έψαχναν απελπισμένα για την Porschia.

Η θερμοκρασία έξω άρχισε να πέφτει και να σκοτεινιάζει, αλλά ακόμα δεν είχαν βρει την Porschia. Ωστόσο, 28 ώρες μετά την αρπαγή της Porschia, η Falcione έλαβε ένα τηλεφώνημα που άλλαξε τη ζωή της.

Είναι θαύμα!

Το Νοσοκομείο Ζώων του Μπάνφιλντ κάλεσε την Falcione για να την ενημερώσει ότι είχε βρεθεί το σκυλί της. Όταν η Falcione το άκουσε, δεν μπορούσε να το πιστέψει! Νόμιζε ότι δεν υπήρχε τρόπος να επιβιώσει ο τυφλός, κωφός και ηλικιωμένος σκύλος της για 28 ώρες. Αλλά αποδείχθηκε λάθος!

«Είπα,» Αυτό είναι αδύνατον! » Δεν θα μπορούσε να επιβιώσει 28 ώρες στο κρύο, σε καιρό με θερμοκρασία 10 βαθμών. Αυτός είναι ένας σκύλος 6 κιλών. Είναι τυφλή, είναι κωφή, είναι 16 χρονών «, είπε η Falcione. «Πήγα εκεί για να σιγουρευτώ, ότι είναι ο σκύλος μου. Το ηλικιωμένο σκυλί με την ισχυρότερη θέληση να επιβιώσει» .

Η Porschia βρέθηκε από έναν γείτονα μόλις λίγα τετράγωνα μακριά από το σπίτι της. Το φτωχό μικρό σκυλί ήταν απίστευτα κρυωμένο και σε λήθαργο, αλλά δεν είχε άλλους τραυματισμούς ή σπασμένα κόκαλα. Οι κτηνίατροι την κράτησαν με θερμοφόρες για να την βοηθήσουν να ζεσταθεί ξανά.

Η Falcione δεν έχει ιδέα πώς επέζησε η Porschia, αλλά είναι πολύ ευγνώμων για αυτό το θαύμα. Παρά όλα όσα έχει περάσει, η Porschia έχει σαφώς μια πολύ ισχυρή θέληση να ζήσει. Το ηλικιωμένο σκυλάκι δεν ήταν έτοιμο να σταματήσει να ζει ακόμα!
Πρέπει οι γονείς σκύλων να προσέχουν για τα γεράκια;

Η Falcione σίγουρα θα παρακολουθεί τα σκυλιά της από τώρα και στο εξής, αλλά πρέπει όλοι οι γονείς σκύλων να φοβούνται τις επιθέσεις γερακιού; Το Hawk Mountain , το παλαιότερο καταφύγιο στον κόσμο για τα αρπακτικά πουλιά, λέει ότι δεν πιστεύουν ότι το κουτάβι της Falcione αρπάχτηκε από γεράκι λόγω ορισμένων γεγονότων. Συμφωνούν ότι είναι τραγικό αυτό που συνέβη, αλλά πιστεύουν ότι είναι πιο πιθανό ότι ένα διαφορετικό άγριο ζώο την πήρε.

Το Hawk Mountain μοιράστηκε μια ανάρτηση σχετικά με μερικές κοινές φήμες για αρπακτικά πουλιά για να εξηγήσει τη θεωρία τους:

«Ακόμα και τα μεγαλύτερα αρπακτικά που ζουν στην Πενσυλβάνια, όπως ο φαλακρός αετός, το γεράκι με κόκκινη ουρά ή η μεγάλη κουκουβάγια, μπορούν να μεταφέρουν το πολύ 4 κιλά σύμφωνα με τη βιβλιογραφία», ανέφερε το Hawk Mountain «Συνήθως, τα αρπακτικά είδη ζυγίζουν κάτω από ένα κιλό. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Porschia ζυγίζει 6 κιλά, πράγμα που σημαίνει ότι ήταν πολύ απίθανο ο απαγωγέας της να ήταν γεράκι ».

Όποια και αν είναι η πραγματική ιστορία, είναι ακόμα σημαντικό να θυμάστε να παρακολουθείτε πάντα το σκυλί σας όταν βρίσκονται έξω. Ακόμα κι αν είναι πολύ μεγάλα για να τα αρπάξει ένα γεράκι, υπάρχουν ακόμα πολλά ζώα εκεί έξω που μπορούν εύκολα να αρπάξουν ένα μικρό σκυλί. Είναι πάντα καλύτερο να είσαι ασφαλής παρά να λυπάσαι όταν πρόκειται για την ασφάλεια του σκύλου σου.

ΔΕΊΤΕ ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ:

Πηγή: petsworld.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: