Υιοθετήθηκε η Καφετούλα μετά από δύο χρόνια αναμονής! - Fanpage

Υιοθετήθηκε η Καφετούλα μετά από δύο χρόνια αναμονής!

Η τύχη δεν ήταν πάντα με το μέρος της Καφετούλας.

Η φωτογραφία αυτή αναγνωρίζεται από χιλιάδες ανθρώπους και λένε »α, την είχα προωθήσει και εγώ»! Και είναι φυσικό, γιατί η Καφετούλα «κυκλοφορούσε» 2 χρόνια στο Διαδίκτυο με την λεζάντα SOS, βοηθήστε να φύγει από το δρόμο, όπως χιλιάδες άλλα περιστατικά από φιλόζωους, καθημερινά.

Η Καφετούλα με βλέμμα γλύκας που σκοτώνει, ξαπλωμένη σε πεζοδρόμιο, υπομονετική για τη μοίρα που της έτυχε να είναι αδέσποτη, στην Αθήνα.

– Η φωτογραφία της κοινοποιήθηκε 14.000 φορές.

– Ένας άνθρωπος, η Ίρις την φρόντισε

– Πολλοί άνθρωποι την βοήθησαν για να γίνει θεραπεία για ερλιχίωση και να στειρωθεί

– Δύο άνθρωποι από τη Ρόδο φρόντισαν να κανονιστεί η μεταφορά της

-Ένας άνθρωπος την συνόδευσε με το πλοίο από τον Πειραιά στη Ρόδο και

– Μία οικογένεια την υιοθέτησε!

Η Καφετούλα έχει πια μαμά, την Ράνια Κ. και μία αδελφούλα την Λάρα που είναι ακριβώς ίδιου χρώματος!

Καλή ζωή Καφετούλα!

Η ιστορία της Καφετούλας, για τους »γραφικούς» φιλόζωους που φροντίζουν κάθε μέρα τα αδέσποτα είναι συγκινητική και σημαντική.

Γράφεται πολλές φορές με διάφορα ζώα που περίμεναν, περίμεναν, περίμεναν και τελικά υιοθετήθηκαν, γιατί οι άνθρωποι δεν τα εγκατέλειψαν στο δρόμο ξανά, αλλά τα νοιάστηκαν και τα φιλοξένησαν.

Η ιστορία της Καφετούλας μπορεί να μην αφορά τους ανθρώπους που με δικαιολογία την κρίση λένε ότι οι άνθρωποι πεινάνε και δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με τους σκύλους.Αφορά τους αληθινούς Ανθρώπους, που βοηθάνε ο τόπος να είναι καλύτερος για όλα τα πλάσματα, δίποδα ή τετράποδα.

Γιατί οι… γραφικοί φιλόζωοι που έσωσαν την Καφετούλα βοήθησαν να μην γεννήσει νέα αδέσποτα, βοήθησαν να μην υποφέρει στο δρόμο σε αντίθεση με τους ανθρώπους που θα έλεγαν να μην ταϊστεί για να μην… κολλήσει στη γειτονιά, αφού έχουμε κρίση και άρα δεν περισσεύει το φαγητό για ζώα…

Σωστά; Ή μήπως όχι;

Μπορούμε να γίνουμε όλοι καλύτεροι άνθρωποι, βοηθώντας τα πλάσματα που έχουν ανάγκη. Ανοίγοντας το σπίτι μας για ένα ζώο ή βοηθώντας έστω αυτούς που τα βοηθάνε…

Πηγή: adespoto.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: