Χαλκίδα: Έκαναν καταγγελία σε αυτόν που πάτησε με το αυτοκίνητο αδεσποτάκι που κοιμόταν στο δρόμο - Fanpage

Χαλκίδα: Έκαναν καταγγελία σε αυτόν που πάτησε με το αυτοκίνητο αδεσποτάκι που κοιμόταν στο δρόμο

Ένα πραγματικά άθλιο και απάνθρωπο περιστατικό, που δείχνει πόσο μίσος μπορεί να κρύβει κάποιος μέσα του, διαβάζουμε στη σελίδα της ΥΙΟΘΕΤΗΣΤΕ/ΣΩΣΤΕ ΕΝΑ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.

Ο Τριαντάφυλλος ήταν ένα αδέσποτο σκυλάκι που ζούσε σε δρόμο της Χαλκίδας. Ένα αξιαγάπητο πλάσμα που επανένταξε κάποια στιγμή ο δήμος Χαλκίδας. Οι άνθρωποι της γειτονιάς τον αγαπούσαν και τον φρόντιζαν. Δεν είχε πειράξει ποτέ κανέναν και ζούσε δίνοντας αγάπη.

Δυστυχώς στις 11 Αυγούστου το πρωί, την ώρα που ο σκύλος κοιμόταν στην άκρη του δρόμου επί της οδού Τσαμαδού, κοντά στην Εθνική Τράπεζα του Καράμπαμπα, ένας, υποτίθεται, επιφανής κάτοικος της περιοχής, επιχειρηματίας, πέρασε επίτηδες πάνω του με το τζιπ του και τον σκότωσε. Έτσι απλά δείχνοντας την οργή και το μίσος που έχει μέσα του για τη ζωή. Γιατί για να σκοτώσεις ένα πλάσμα έτσι, σημαίνει ότι έχεις μίσος μέσα σου για τα πάντα. Ακόμα και για τον εαυτό σου. Στη συνέχεια πάτησε γκάζι και πήγε χωρίς κανένα πρόβλημα για την επιχείρησή του.

Για κακή του τύχη όμως τον είδαν εκεί κάποιοι και έχουν καταγγείλει συμβάν στην αστυνομία. Ο συγκεκριμένος, που θέλει να λέγεται άνθρωπος, θα πρέπει να τιμωρηθεί. Θα πρέπει μετά την τιμωρία του να μάθει ο κόσμος ποιος είναι και να του γυρίσει στην κυριολεξία την πλάτη.

Καλό ταξίδι στον Τριαντάφυλλο. Σίγουρα ταξιδεύει για καλύτερους κόσμους.

Πηγή: petpet.news

Αφήστε το σχόλιο σας: