Ψάχνουν να βρουν αυτόν που με μια ασημί κλούβα εγκατέλειψε 20 σκύλους στην Ελάτεια Φθιώτιδας - Fanpage

Ψάχνουν να βρουν αυτόν που με μια ασημί κλούβα εγκατέλειψε 20 σκύλους στην Ελάτεια Φθιώτιδας

Μια απίστευτη καταγγελία, που συνοδεύεται μάλιστα από αδιάψευστες φωτογραφίες έκανε ο Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Ζήσιμος Λαπατσάνης.

Σχεδόν είκοσι (20) σκυλιά ξεφορτώθηκαν από ασημί κλούβα στην είσοδο της Ελάτειας νωρίς το πρωί της Τετάρτης (23/10).

Κατά καιρούς και άλλοι Δήμοι, όπως ο Δήμος Λαμιέων έχουν διαπιστώσει μαζική “εισαγωγή αδέσποτων”, των οποίων η διαφορετική ηλικία, ράτσα και συμπεριφορά παραπέμπει σε οργανωμένη μετακίνηση από κάποιο «συλλέκτη» από έτερο Δήμο!

Το γεγονός αυτό κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα Αμφίκλειας – Ελάτειας, όπως και στις Φιλοζωικές οργανώσεις, ο κ. Λαπατσάνης σημειώνοντας επίσης ότι «Η μετατόπιση του προβλήματος παίρνοντας τα σκυλιά από τον ένα τόπο και πηγαίνοντάς τα σε άλλο δεν λύνει το πρόβλημα απλά δείχνει την αδιαφορία μας για τη σοβαρή επίλυσή του. Αυτές οι τακτικές δεν αρμόζουν σε ανθρώπους και Δήμους που θέλουν να λέγονται φιλικοί προς τα ζώα. Ο Δήμος μας θα κάνει όλες τις ενέργειες για να βρεθούν οι υπεύθυνοι που εγκατέλειψαν τα εν λόγω αδέσποτα».

Σημειώνουμε ότι ο Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας, μέσα στο πλαίσιο που ορίζει ο νόμος ενεργεί για τη σωστή διαχείριση του προβλήματος, έχοντας προχωρήσει τη διαδικασία για την ένταξη του στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ για το έργο «Κατασκευή, επισκευή, συντήρηση και εξοπλισμό εγκαταστάσεων καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς».

Δείτε φωτογραφίες:

Πηγή: lamiareport.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: