Όταν βρήκε αυτό το μικροσκοπικό Γατάκι, ο Κτηνίατρος που το εξέτασε δεν του έδινε καμία ελπίδα. 7 Εβδομάδες αργότερα όμως… - Fanpage

Όταν βρήκε αυτό το μικροσκοπικό Γατάκι, ο Κτηνίατρος που το εξέτασε δεν του έδινε καμία ελπίδα. 7 Εβδομάδες αργότερα όμως…

Μια γάτα, εγκατέλειψε το νεογέννητο γατάκι της αφήνοντας το μόνο και απροστάτευτο. Η ιδιοκτήτριά του, άφησε μήνυμα στο Facebook ζητώντας βοήθεια.

1

Η μητέρα από το μικρό γατάκι, αγχώθηκε με το μέγεθός του και αρνούνταν να το ταΐσει.

2

Το γατάκι, όταν έφτασε στα χέρια της Debbie Timmis, ήταν μόνο 60 γραμμάρια, είχε το μέγεθος ενός αναπτήρα και δεν είχε σχεδόν καθόλου γούνα.

3

Το μικροσκοπικό γατάκι, έβγαζε γάλα από τα ρουθούνια του και η Debbie είπε ότι δεν θα επιβίωνε. Μια ώρα αργότερα, το γατάκι, αγωνίζονταν να αναπνεύσει, τα πόδια του είχαν γίνει μοβ, και η γλώσσα του λευκή.

4

Η Debbie, το γύρισε ανάποδα κάνοντάς του μαλάξεις στο θώρακα.

5

Έπειτα από προσπάθεια, το γατάκι τα κατάφερε. Η Debbie τάιζε το γατάκι κάθε δύο ώρες για τις πρώτες δύο εβδομάδες.

6

Το γατάκι, έπαθε μια μόλυνση στα μάτια και είχε σκουλήκια. Μετά από λίγο καιρό, αφού το ξεπέρασε, άρχισε να κερδίζει βάρος.

7

Πλέον, παίζει μόνη της, γλείφεται και εξερευνά το σπίτι. Η Debbie, της έδωσε το όνομα Freyja, από την Σκανδιναβική θεά της αγάπης, της ομορφιάς, της γονιμότητας και του χρυσού.

8

Το όνομα αυτό της δόθηκε, επειδή ήταν τόσο δυνατή και γενναία! Η Freya είναι ένα όμορφο γατάκι που την περιμένει ένα ευτυχισμένο μέλλον μπροστά της!

Credit: Heroviral

Αφήστε το σχόλιο σας: