Όταν είδε το Θλιμμένο Βλέμμα του Σκύλου, ένιωσε ότι Κάτι δεν πάει καλά. Τότε Παρατηρεί το Πάτωμα και συνειδητοποιεί την Σοκαριστική Αλήθεια! - Fanpage

Όταν είδε το Θλιμμένο Βλέμμα του Σκύλου, ένιωσε ότι Κάτι δεν πάει καλά. Τότε Παρατηρεί το Πάτωμα και συνειδητοποιεί την Σοκαριστική Αλήθεια!

Ο blogger, Stuart Edge, αποφάσισε να εργαστεί εθελοντικά σε ένα καταφύγιο ζώων, γιατί ήθελε απλά να δώσει λίγο από τον χρόνο και την αγάπη του για τα μοναχικά σκυλιά που ζουν στο Janice R. Johnson Center for Animals.

Αυτό που του “χτύπησε” περισσότερο, ήταν η θλίψη στα πρόσωπα των σκύλων. Ναι, είχαν τροφή και νερό. Αλλά οι περισσότεροι από αυτούς κοιμόταν στο τσιμεντένιο τμήμα του δαπέδου των ρείθρων τους…

Έτσι λοιπόν, μια μέρα ρώτησε αν θα μπορούσε να κάνει περισσότερα γι’ αυτά τα σκυλιά και το πρώτο πράγμα που του είπαν ήταν πως χρειαζόταν απεγνωσμένα κρεβατάκια σκύλων. Έτσι λοιπόν, ο Edge ζήτησε από μερικούς φίλους να τον βοηθήσουν να πάει σε ένα pet shop και να αγοράσει κρεβάτια (τα οποία δεν είναι καθόλου φθηνά!).

Όπου υπάρχει αγάπη και θέληση, συμβαίνουν τα πιο όμορφα πράγματα του κόσμου…

Credits: Hero Viral

Αφήστε το σχόλιο σας: