Όταν ολόκληρη η οικογένειά του τον εγκατέλειψε, οι μόνοι που του στάθηκαν ήταν... Θα δακρύσετε! - Fanpage

Όταν ολόκληρη η οικογένειά του τον εγκατέλειψε, οι μόνοι που του στάθηκαν ήταν… Θα δακρύσετε!

Όταν οι διασώστες βρήκαν τον μικρό Τσάρλι, δεν είχε φάει για μέρες.

Η οικογένειά του τον είχε εγκαταλείψει λίγο μετά τη γέννησή του. Οι τοπικές αρχές τον παρακολούθησαν για 48 ώρες ελπίζοντας ότι το κοπάδι του θα επιστρέψει, αλλά εις μάτην.

Ο ορφανός ιπποπόταμος πέθαινε από την πείνα ενώ ζύγιζε μόλις 60 κιλά. Χρειαζόταν εντατική θεραπεία και μάλιστα άμεσα.

Facebook / Thula Thula Rhino Orphanage
Facebook / Thula Thula Rhino Orphanage

Οι αρχές τον έστειλαν στο Thula Thula Rhino Orphanage για άμεση αποκατάσταση. Κι ενώ ο Τσάρλι άρχισε να ανταποκρίνεται στην επιμελή φροντίδα του προσωπικού αρκετά γρήγορα, υπήρχε ακόμη ένα πρόβλημα.

Όπως εξήγησε η Karen Trendler στο Facebook: “Η μόνη μας ανησυχία είναι ότι εξακολουθεί να ουρεί μέσω του ομφάλιου λώρου. Ελπίζουμε να είναι ένα αναπτυξιακό θέμα που σύντομα θα λυθεί από μόνο του.

σσ
Facebook / Thula Thula Rhino Orphanage

Όπως εξήγησε αργότερα: “Εχω συνεργαστεί με ζέβρες και ρινόκερους που πάσχουν από το ίδιο πρόβλημα και σε ορισμένες περιπτώσεις η κατάσταση επιλύθηκε χωρίς την ανάγκη παρέμβασης και σε μία περίπτωση που χρειάστηκε, η χειρουργική επέμβαση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία.

Έτσι, η ομάδα του Τσάρλι συνέχισε να του παρέχει εντατική φροντίδα, ελπίζοντας για το καλύτερο.

σσ
Facebook / Thula Thula Rhino Orphanage

Μετά από περισσότερο από μία εβδομάδα φροντίδας, η Trendler χαρούμενα δημοσίευσε στο Facebook: “Το πρόβλημα του Τσάρλι υποχώρησε, χωρίς την ανάγκη χειρουργικής επέμβασης!

σσ
Facebook / Thula Thula Rhino Orphanage

Συνέχισε όμως να μοιράζεται πληροφορίες για την πρόοδό του: “Το βάρος του είναι ακόμα χαμηλό, αλλά αυτό είναι αναμενόμενο καθώς θα του πάρει λίγο χρόνο ακόμα για να καλύψει τη διαφορά. Δεν πάει τίποτα λάθος με την όρεξή του και λατρεύει τους περιπάτους!

σσ
Facebook / Thula Thula Rhino Orphanage
Αφήστε το σχόλιο σας: