Όταν πήγαν στο Χωράφι τους και αντίκρισαν αυτό το Αποτρόπαιο Θέαμα, σοκαρισμένοι Προσπάθησαν να σώσουν όσα Μπορούσαν... - Fanpage

Όταν πήγαν στο Χωράφι τους και αντίκρισαν αυτό το Αποτρόπαιο Θέαμα, σοκαρισμένοι Προσπάθησαν να σώσουν όσα Μπορούσαν…

Την περασμένη εβδομάδα κάποιος εντόπισε 1000 νεογέννητα κοτοπουλάκια, τα οποία είχαν εγκαταλειφθεί και αφεθεί για να πεθάνουν, σε ένα χωράφι κοντά στο Peterborough της Αγγλίας.

Ο άνθρωπος που τα βρήκε, επικοινώνησε αμέσως με την Εταιρεία Πρόληψης της Βίας κατά των Ζώων και ζήτησε να σώσουν τα πουλιά. Όταν έφτασαν τα μέλη του προσωπικού της RSPCA, πάγωσαν. «Δεν έχω δει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο – ήταν απλά μια θάλασσα από κίτρινο», δήλωσε ο επιθεωρητής Justin Stubbs.

«Και ο θόρυβος ήταν απίστευτος. Τα κοτοπουλάκια ήταν γεννημένα μόλις μια ημέρα πριν και ήταν πολύ μικρά και αδύνατα. Δυστυχώς, δεν επέζησαν όλα. Μερικά από τα πουλιά ήταν νεκρά ή πέθαιναν την ώρα που φτάσαμε».

Η RSPCA έχει ξεκινήσει μια έρευνα για να ανακαλύψει ποιος άφησε τα πουλιά να πεθάνουν στο χωράφι. Υπάρχει μια υποψία ότι είχαν ληφθεί από ένα κοντινό εμπορικό παραγωγό και βρέθηκαν εκεί από κάποιον τρίτο, αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.

1

2

3

https://youtu.be/qSGJ0_PyXpI

Credit: BoredPanda

Αφήστε το σχόλιο σας: