11 Πολύτιμες Συμβουλές που θα σας Βοηθήσουν να Καταλάβετε ΤΙ θέλει να σας πει η Γάτα σας με Βάση την Γλώσσα του Σώματός της - Fanpage

11 Πολύτιμες Συμβουλές που θα σας Βοηθήσουν να Καταλάβετε ΤΙ θέλει να σας πει η Γάτα σας με Βάση την Γλώσσα του Σώματός της

 Όταν μια γάτα ανοιγοκλείνει τα μάτια της αργά, σημαίνει ότι σας εμπιστεύεται ολοκληρωτικά.

1

 Οι γάτες γουργουρίζουν:

1. Για να δηλώσουν στις μητέρες τους ότι είναι καλά, όταν θηλάζουν.

2. Για να δείξουν ότι είναι φιλικές και ότι το απολαμβάνουν.

3. Για να ηρεμήσουν όταν είναι νευρικές ή πονάνε.

2

 Οι γάτες γουργουρίζουν στη συχνότητα των 26 Hertz, που προωθεί την αναγέννηση των ιστών και τις βοηθάει να αναρρώσουν.

3

 Οι γάτες έχουν προσαρμόσει τo νιαούρισμα ως τρόπο επικοινωνίας με τους ανθρώπους. Οι γάτες σπάνια νιαουρίζουν η μία στην άλλη και οι άγριες γάτες είναι κυρίως σιωπηλές.

4

Οι γάτες τρίβονται στο πόδι, για τον ίδιο λόγο που αγκαλιάζουμε κάποιον. Οι άγριες γάτες τρίβονται η μία στην άλλη ως ένδειξη χαιρετισμού, όταν έχουν να ειδωθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

5

 Οι γάτες αγαπάνε τα κουτιά επειδή:

1. Τα επίπεδα άγχους μειώνονται όταν έχουν μέρη να κρυφτούν.

2. Τα κουτιά είναι ιδανικά μέρη για να παρακολουθήσουν και να κυνηγήσουν τη λεία τους.

3. Τα χαρτόκουτα βοηθούν να ζεσταθούν.

6

 Η γάτα σας σας γλείφει, ως τρόπο να σας δείξει την στοργή και εμπιστοσύνη της, όπως θα έκανε με τα γατάκια της. (Επιπλέον, στις γάτες αρέσει να γεύονται το αλάτι της επιδερμίδας)

7

 Οι γάτες καταπίνουν και χωνεύουν την τροφή τους χωρίς να την μασάνε.

8

 Η αίσθηση της όσφρησης της γάτας είναι πιο ισχυρή ακόμα και από του σκύλου. Στις γάτες αρέσει η μυρωδιά του πλαστικού, επειδή προηγουμένως έχει έρθει σε επαφή με φαγητό ή η μυρωδιά του πλαστικού έχει παρόμοια μυρωδιά με τις φερομόνες της γάτας.

9

 Οι γάτες ονειρεύονται όταν μπαίνουν σε κατάσταση βαθύ ύπνου όπως συμβαίνει με τους ανθρώπους, αν και προτιμούν να κοιμούνται ελαφριά.

10

 Οι γάτες δεν καταλαβαίνουν την τιμωρία όπως οι άνθρωποι. Για μια γάτα, δεν υπάρχει ξεκάθαρη συσχέτιση με την ενέργειά της και την αντίδρασή σας, αν και κάποιοι λένε ότι η θετική αντιμετώπιση έχει καλύτερα αποτελέσματα στην αλλαγή της συμπεριφοράς της γάτας, παρά να δώσετε έμφαση στην παραβατικότητά της.

11

Credit: 9gag

Αφήστε το σχόλιο σας: