15 Φωτογραφίες Από Ζώα Που Έγιναν Αχώριστοι Φίλοι - Fanpage

15 Φωτογραφίες Από Ζώα Που Έγιναν Αχώριστοι Φίλοι

15 Φωτογραφίες Από Ζώα Που Έγιναν Αχώριστοι Φίλοι

Zώα: Φιλία τι όμορφο πράγμα. Κάποιοι λένε πως είναι τα αδέρφια που διαλέγουμε σε αυτή τη ζωή. Ισχυρές φιλίες μπορούν να δημιουργήσουν και τα ζώα. Και μάλιστα χωρίς να είναι ίδιου είδους. Μπορούν να γίνουν αχώριστοι φίλοι και να προστατεύει ο ένας τον άλλον.

Δείτε παρακάτω 15 χαριτωμένες φωτογραφίες ζώων που αποδεικνύουν, ότι τα ζώα μπορούν να είναι φίλοι με όλους ανεξάρτητα από το είδος τους!

Η γάτα Ρόζι και τα χάσκι της

Η Ρόζι είχε βρεθεί στους δρόμους της Καλιφόρνια, όταν ήταν ένα μικρό άρρωστο γατάκι. Τα χάσκι Λίλο, Ινφίνιτι και Μίκο πήραν την Ρόζι υπό την προστασία τους και την βοήθησαν να αναρρώσει. Η οικογένεια έχει επίσης δυο κουνέλια, τέσσερις άλλες γάτες και σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη τους είναι όλοι πολύ καλοί φίλοι μεταξύ τους.

Γατάκια

Αυτά τα δυο γατάκια είχαν βρεθεί σε έναν κήπο, όταν ήταν μόλις μερικών ημερών. Τώρα έχουν μεγαλώσει και ακόμα κάνουν τα πάντα μαζί. Αυτό που κάνουν πολύ καλά είναι να τρώνε,να κοιμούνται και παίζουν.

Η αλεπού Τζούνιπερ και ο σκύλος Μους

Αυτή η κατοικίδια αλεπού και ο σκύλος είναι καλύτεροι από την μέρα που γνωρίστηκαν, όταν ο ιδιοκτήτης του Μους έσωσε την Τζούνιπερ και την έφερε στο σπίτι. Ο Μους που είχε επίσης διασωθεί σε πολύ νεαρή ηλικία δέχτηκε αμέσως την φιλία της Τζούνιπερ.

Ο σκαντζόχοιρος Μπίντι και ο σκύλος Τσάρλι

Τα αγκάθια δεν αποτελούν εμπόδιο σε μια φιλία. Ο Μπίντι ο σκαντζόχοιρος και ο Τσάρλι ο σκύλος είναι φίλοι εδώ και 5 χρόνια και έχουν βιώσει μαζί πολλές περιπέτειες.

Ο Ντάρεν και ο Φίλιπ, τα αγγλικά Μπουλ Τεριέ


Αν και αυτά τα δυο χαριτωμένα κουταβάκια δεν είναι πραγματικά αδέρφια είναι πανομοιότυπα. Παραδόξως, σε αυτά τα δυο σκυλιά αρέσει να φοράνε πιτζαμάκια.

Όλιβ το μικρό γουρουνάκι, δυο μπουλντόγκ και ένα Μπόστον τεριέ


Όλιβ το μικρό γουρουνάκι και μαζί με την Τίλι το αγγλικό μπουλντόγκ, την Λόλα το γαλλικό μπουλντόγκ ο Άλφι το Μπόστον τεριέ μεγάλωσαν μαζί. Η Όλιβ νομίζει ότι είναι και αυτή σκύλος.

Πάμκιν το ρακούν και τα σκυλιά φίλοι της


Η ιδιοκτήτρια των δυο σκυλιών βρήκε αυτό το ρακούν ενός μηνός στην πίσω αυλή του. Το ρακούν είχε εγκαταλειφθεί από την μητέρα του και είχε σπασμένο το ένα από τα πίσω πόδια του. Η γυναίκα πήρε το ρακούν στο σπίτι της και έγινε καλύτερος φίλος με τα δυο σκυλιά.

Ο αρουραίος Ριφ και ο σκύλος Όσιρις


Σε πολλά σκυλιά δεν αρέσουν οι αρουραίοι και τα ποντίκια. Αλλά όχι σε αυτή την περίπτωση. Όταν οι γείτονες ρώτησαν την ιδιοκτήτρια αν φοβόταν ότι ο Όσιρις μπορεί να φάει τον Ριφ απάντησε:”Όχι! Ο Όσιρις έχει φροντίσει πολλά ζώα και είναι από τα πιο ευγενικά σκυλιά που γνωρίζω.”

Η Κάλι ο σκύλος και ο Στιούαρτ ο σκίουρος

Η περίπτωση Στιούαρτ που ήταν άρρωστος όταν εμφανίστηκε στην οικογένεια, η οποία είχε ήδη την Κάλι. Με τον σκύλο να παίρνει τον σκίουρο υπό την προστασία σου και έγιναν καλύτεροι φίλοι.

Ο Μίλο το Γκόλντερ Ριτρίβερ και ο Στίουαρτ το Ινδικό χοιρίδιο


Ο Μίλο έχει όλα όσα ονειρεύεται ένας σκύλος και έχει και έναν καλύτερο φίλο: ένα Ινδικό χοιρίδιο.

Η γάτα Κομάρι και τα κουνάβια


Η Κομάρι ήταν κάποτε ένα μικρό γατάκι και τώρα έχει ξεπεράσει τους φίλους της. Ωστόσο, συνεχίζουν να τα κάνουν όλα μαζί.

Μπαλού, Λέων και Σηρχάν


Το 2001, ο Μπαλού, ο Λέων και ο Σηρχάν διασώθηκαν από ένα σπίτι από αστυνομικούς, όπου κρατούνταν ως ζωντανά παιχνίδια. Και τα τρία μικρά ήταν φοβισμένα και τραυματισμένα. Τα ζώα μεταφέρθηκαν στην Κιβωτό του Νώε, ένα μη κερδοσκοπικό καταφύγιο. Μετά από λίγο καιρό ανάρρωσαν, αλλά εξακολουθούσαν να είναι σε λήθαργο και δυστυχισμένα. Στην συνέχεια, οι εργαζόμενοι του καταφυγίου υποστήριξαν ότι τα ζώα, τα οποία κρατούνταν χωριστά, έλειπαν ο ένας στον άλλον και είχαν δίκιο. Ο Μπαλού, ο Λέων και ο Σηρχάν μεταφέρθηκαν στο ίδιο περιβάλλον και τώρα ζουν μαζί και ευτυχισμένοι.

Οι δίδυμες γάτες Ίρις και Άβυσσος


Αυτές οι ασυνήθιστες γάτα από την Αγία Πετρούπολη βρήκαν τον ιδιοκτήτη τους, όταν ήταν 3 μηνών. Το διαφορετικό χρώμα ματιών τους προκαλείται από ετεροχρωμία, μια γενετική πάθηση που επηρεάζει και τους ανθρώπους.

Σκυλιά και πάπιες


Τα σκυλιά Πίκελετ και Πάτι Κέικς από το Σίδνεϊ στην Αυστραλία φροντίζουν δυο χαριτωμένα παπάκια τον Πένγκουιν και την Πόπιντζεϊ, που έφεραν στο σπίτι οι ιδιοκτήτες τους.

Η Κάσι το τσιτάχ ο Μτάνι το λαμπραντόρ


Μτάνι στα Σουαχίλι σημαίνει καλύτεροι φίλοι και Κάσι σημαίνει ζουν στο Εθνικό Πάρκο στη Φλόριντα. Το τσιτάχ και το λαμπραντόρ γνωρίστηκαν όταν η Κάσι εγκαταλείφθηκε από την μαμά της. Τα μικρά έγιναν φίλοι αμέσως και η φιλία τους παραμένει δυνατή μέχρι σήμερα παρά το γεγονός, ότι η Κάσι άρχισε να περνάει περισσότερο χρόνο με τους συγγενείς της και ο Μτάνι άρχισε να δίνει σημασία σε άλλα τσιτάχ.

Αφήστε το σχόλιο σας: