16 Μαγικές Φωτογραφίες με Κουκουβάγιες στο Φυσικό τους Περιβάλλον που θα σας Αναγκάσουν να Υποκλιθείτε στο Μεγαλείο τους! - Fanpage

16 Μαγικές Φωτογραφίες με Κουκουβάγιες στο Φυσικό τους Περιβάλλον που θα σας Αναγκάσουν να Υποκλιθείτε στο Μεγαλείο τους!

Ως ένα από τα πιο εκφραστικά και μυστηριώδη πουλιά του κόσμου, οι κουκουβάγιες έχουν πολλούς θαυμαστές. Η νυκτόβια και επιθετική φύση τους τις κάνει λίγο τρομακτικές, αλλά σίγουρα είναι πανέμορφες. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά κάνουν την κουκουβάγια κατάλληλη για τις ιστορίες μαγείας, ιδιαίτερα στην περίπτωση της ταινίας Harry Potter.

Δυστυχώς, λόγω των παραπάνω είναι δύσκολο να καταφέρεις να φωτογραφίσεις την κουκουβάγια. Παρόλα αυτά πολλοί είναι πρόθυμοι να προσπαθήσουν. Όταν τραβηχτεί τελικά η σωστή φωτογραφία, σίγουρα θα μας καθηλώσει.

Ένας πολύ ικανός φωτογράφος από την Ταϊλάνδη μας παρουσιάζει 16 φωτογραφίες του από αυτά τα μυστηριώδη πλάσματα. Σίγουρα είναι ένας ταλαντούχος επαγγελματίας αφού κατάφερε να τα απαθανατίσει τόσο υπέροχα!

1. Η κουκουβάγια επιδεικνύει την ευελιξία της φυλής της!
Τα μάτια τους δεν μπορούν να περιστραφούν, έτσι όταν οι κουκουβάγιες θέλουν να δουν κάτι πρέπει να γυρίσουν όλο το κεφάλι τους.

1

2. Οι μικρές κουκουβάγιες βρίσκονται στη φωλιά τους!

2

3. Tο ζευγάρι κατά τη διάρκεια μιας ιδιωτικής στιγμή!

3

4. Η κουκουβάγια μας κλείνει το μάτι!

4

5. Τι γλυκό ζευγάρι!

5

6. Έτοιμες για τη φωτογραφία!

6

7. Κοιτάξτε τα διαφορετικά είδη!

7

8. Η κουκουβάγια παίρνει το δείπνο της!

8

9. Μας κοιτάει περίεργα!

9

10. Εδώ τις βλέπουμε θυμωμένες!

10

11. Μια οικογένεια κοιμάται!

11

12. Πόσο δύσκολο να τραβήξεις αυτή τη φωτογραφία!

12

13. Πόσο χαλαρή στιγμή!

13

14. Ένα γλυκό μωράκι!

14

15. Το πρωί δεν είναι η ώρα της!

15

16. Μια όμορφη φωλιά για δύο!

16

Credit: Diply.net

Αφήστε το σχόλιο σας: