4 Οκτωβρίου – Παγκόσμια ημέρα των ζώων – πορεία στο κέντρο της Αθήνας - Fanpage

4 Οκτωβρίου – Παγκόσμια ημέρα των ζώων – πορεία στο κέντρο της Αθήνας

Η πορεία για τα δικαιώματα των ζώων αποτελεί μία πρωτοβουλία που ξεκίνησε το 2018 στην Αθήνα, φέρνοντας στη χώρα μας την Official Animal Rights March που ξεκίνησε το 2016 στo Λονδίνο.

Στην πρώτη πορεία που έγινε το 2016, στο Λονδίνο, έδωσαν το παρών 2500 άτομα, το 2017 περίπου 5.000 και το 2018 πάνω 10.000 άτομα.

Η πορεία πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε όλο και περισσότερες πόλεις του κόσμου και βρίσκεται υπό την αιγίδα της οργάνωσης Surge. Στόχος της είναι να καθιερωθεί μία ημέρα κατά την οποία θα βγούμε στους δρόμους όλες και όλοι μαζί και θα δηλώσουμε, με τη φωνή και την παρουσία μας, ότι διεκδικούμε την παύση της εκμετάλλευσης όλων των ζώων από τους ανθρώπους.

Η πορεία για τα δικαιώματα των ζώων αποτελεί μία σημαντική αφορμή για να μαζευτούν όλες οι διαφορετικές ομάδες που αγωνίζονται για τα μη ανθρώπινα ζώα και να ενώσουν τις φωνές τους ενάντια στην αδικία που διαπράττεται εις βάρος τους.

Πέρσι, στις 6/10/2018 περίπου 1000 άτομα ένωσαν τις φωνές τους και φώναξαν για τα δικαιώματα των ζώων στο πρώτο Official Animal Rights March, που έλαβε χώρα στην Αθήνα.

Φέτος, στις 4/10/2019 σας καλούμε και πάλι, να ενώσουμε τις φωνές μας ενάντια στην αδικία και την εκμετάλλευση που βιώνουν καθημερινά τα ζώα.

ΣΗΜΕΙΟ & ΩΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ: 5:00 μ.μ – Ερμού 134, Θησείο – Έξω από το κτίριο της Ένωσης αρχαιολόγων.

Πηγή; newsone.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: