Δύο κουτάβια που κάποιοι πέταξαν στην Αλεξανδρούπολη είναι πλέον σκύλοι-θεραπείας στη Γερμανία - Fanpage

Δύο κουτάβια που κάποιοι πέταξαν στην Αλεξανδρούπολη είναι πλέον σκύλοι-θεραπείας στη Γερμανία

Υπάρχει μια γνωστή φράση που λέει “το σκουπίδι του ενός, ο θησαυρός του άλλου”. Αυτό ταιριάζει απόλυτα στην ιστορία δυο μικρών κουταβιών από την Αλεξανδρούπολη της Ντίβας και της Χάιντι. Την υπέροχη αυτή ιστορία διαβάζουμε στη σελίδα του Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς Δήμου Αλεξανδρούπολης.
Η μικρούλα Χάιντι βρέθηκε πεταμένη με τα αδερφάκια της σε χωριό της Αλεξανδρούπολης. Κλασική ιστορία. Μαμά αστείρωτη, κουτάβια στο δρόμο. Όμως στάθηκε τυχερή γιατί οι άνθρωποι του Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς Δήμου Αλεξανδρούπολης την πήραν και τη φρόντισαν. 
Η Χάιντι στην πορεία στάθηκε και άλλη μια φορά τυχερή γιατί βρήκε σπίτι. Μια οικογένεια στη Γερμανία άνοιξε την αγκαλιά της και την υιοθέτησε δίνοντάς της μια δεύτερη ευκαιρία.
Η ημίαιμη λυκοσκυλίτσα Ντίβα, με τα υπέροχα μπλε μάτια, βρέθηκε νεογέννητη σε κάδο σκουπιδιών στα μέρη και αυτή της Αλεξανδρούπολης. Κάποιος τη θεώρησε σκουπίδι και την πέταξε στον κάδο. Απλά πράγματα. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο.
Μέσα στην ατυχία της όμως και αυτή στάθηκε τυχερή καθώς τη βρήκαν και την πήραν από εκεί που την είχαν πετάξει. Οι εθελοντές του καταφυγίου την έσωσαν, τη φρόντισαν και τη μεγάλωσαν στην κυριολεξία με μπιμπερό. Η οικογένεια στη Γερμανία που πήρε τη Χάιντι, είδε την ιστορία της Ντίβας και θέλησε να τη σώσει και αυτή. Να ανοίξει και σε αυτή το σπίτι της. Έτσι η Ντίβα πέταξε μέχρι τη Γερμανία για να βρει το παντοτινό της σπίτι.
Σήμερα οι δύο αυτές υπέροχες, και, όπως θα δείτε, πανέμορφες σκυλίτσες, που κάποιοι θεώρησαν σκουπίδια και τις πέταξαν, εκπαιδεύονται για σκυλιά-θεραπείας σε γηροκομείο.
Δείτε τη Χάιντι μικρή  
      Και εδώ με την άλλη αδεσποτούλα, την Ντίβα, το κουταβάκι που βρέθηκε νεογέννητο σε κάδο σκουπιδιών 
      

 

Πηγή: pet pet news

Αφήστε το σχόλιο σας: