Αδέσποτος Σκύλος Περιμένει Το Πράσινο Για Να Περάσει Απέναντι Στον Δρόμο (pic) - Fanpage

Αδέσποτος Σκύλος Περιμένει Το Πράσινο Για Να Περάσει Απέναντι Στον Δρόμο (pic)

Αδέσποτος Σκύλος Περιμένει Το Πράσινο Για Να Περάσει Απέναντι Στον Δρόμο (pic)

Αδέσποτος Σκύλος: Αρκετές φορές τα ζώα συμπεριφέρονται πολύ καλύτερα από κάποιους ανθρώπους. Δείχνουν να κατανοούν περισσότερα πράγματα σε σχέση με τους ανθρώπους και να ακολουθούν κανόνες που οι άνθρωποι αγνοούν επιδεικτικά.

Πρόσφατα, στα κοινωνικά δίκτυα έγινε γνωστή η περίπτωση ενός σκύλου που δέχτηκε χειροκροτήματα για την ευφυΐα του, γιατί σε αντίθεση με τους ανθρώπους γύρω του, τηρούσε τους κανόνες όταν περπατούσε στο δρόμο.

Πρόκειται για έναν αδέσποτο τετράποδο που εθεάθη να διασχίζει δρόμο επιδεικνύοντας και τη μεγάλη του υπομονή. Και είναι ότι, όταν σταμάτησαν να περάσει στην άλλη άκρη, δεν βιάστηκε ούτε προσπάθησε να κάνει βήμα μέχρι που άναψε πράσινο το φανάρι.

Ωστόσο, στο βίντεο μπορείτε να δείτε πώς μια γυναίκα που ήταν δίπλα του ήταν ανυπόμονη και αποφάσισε να περάσει έστω και με το κόκκινο φανάρι, εκθέτοντας τον εαυτό της σε κίνδυνο να χτυπηθεί από όχημα. Ευτυχώς, δεν της συνέβη τίποτα κακό, αλλά αποδείχθηκε η λανθασμένη συμπεριφορά της, σε αντίθεση με εκείνη του σκύλου που σεβάστηκε τους κανόνες.

Αυτός ο σκύλος, μόλις το φως διασταύρωσης ήταν ευνοϊκό για τους πεζούς, ακολούθησε το παράδειγμα των άλλων ανθρώπων που σεβάστηκαν τους κανόνες και περπάτησε μαζί τους στην άλλη άκρη του δρόμου, με ασφάλεια και χωρίς περιττούς κινδύνους .

Το βίντεο έγινε γρήγορα δημοφιλές στα κοινωνικά δίκτυα και αυτό το σκυλάκι έχει κερδίσει μεγάλη αναγνώριση , επειδή δείχνει μεγάλη ικανότητα να κατανοεί το περιβάλλον του, καθώς και εξαιρετική συμπεριφορά .

Αφήστε το σχόλιο σας: