Αδέσποτος Σκύλος Σώζει Τραυματισμένο Ποδηλάτη Μετά Από Ατύχημα Στο Βουνό! (pics) - Fanpage

Αδέσποτος Σκύλος Σώζει Τραυματισμένο Ποδηλάτη Μετά Από Ατύχημα Στο Βουνό! (pics)

Αδέσποτος Σκύλος Σώζει Τραυματισμένο Ποδηλάτη Μετά Από Ατύχημα Στο Βουνό!

Αδέσποτος Σκύλος: Αδέσποτος σκύλος έσωσε τραυματισμένο ποδηλάτη μετά από ατύχημα που είχε στο βουνό. Τον έσωσε απο βέβαιο θάνατο κρατώνταν με το τρίχωμα του ζεστό έως έρθει βοήθεια.

Ο Martin Ion έπεσε κατά τη διάρκεια της βόλτας του και υπέστη κατάγματα και σπάσιμο οστών καθώς ταξίδευε μόνος του μέσα σε βουνά στην περιοχή Semenic, στη δυτική Ρουμανία.

O άντρας δεν μπορούσε να σηκωθεί και άρχισε να υποφέρει από υποθερμία, αφού βρισκόταν στο κρύο έδαφος για μια ολόκληρη νύχτα.

Ο σκύλος, ο οποίος έτρεχε δίπλα του, δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό του και κράτησε το σώμα του ζεστό με αποτέλεσμα να παραμείνει ζωντανός.

“Όταν φτάσαμε, ο σκύλος δεν έφυγε από το πλευρό του και παρέμεινε εκεί μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο,” είπε το πλήρωμα του ασθενοφόρου.

Ο κ. Ion μεταφέρθηκε στο ορθοπεδικό τμήμα του νοσοκομείου Timisoara για να λάβει εξειδικευμένη θεραπεία και φροντίδα για τα σπασμένα οστά του.

Ο κ. Ion είπε ότι το ημίαιμο σκυλί έτρεχε δίπλα του σε όλη τη διαδρομή, για αρκετές ώρες, και σταμάτησε μόλις έπεσε.

“Δεν είδα μια τρύπα στο μονοπάτι με αποτέλεσμα να πέσω μέσα και να μη μπορώ να κουνηθώ. Τότε σταμάτησε να τρέχει και κάθισε δίπλα μου,” είπε ο ποδηλάτης.

Το σκυλί υιοθετήθηκε αργότερα από τον Ionut Mihai Popovici ο οποίος τον ονόμασε Max.

Αφήστε το σχόλιο σας: