«Αεροπορική εταιρεία με ανάγκασε να ρίξω το χαμστεράκι μου στην τουαλέτα» - Fanpage
PETS

«Αεροπορική εταιρεία με ανάγκασε να ρίξω το χαμστεράκι μου στην τουαλέτα»

 

 

Τον περασμένο Νοέμβριο, η 21χρονη Μπέλεν Αλεκόσα, τηλεφώνησε δύο φορές στις αερογραμμές Spirit Airlines, για να επιβεβαιώσει ότι η εταιρεία θα της επέτρεπε να πάρει στην καμπίνα των επιβατών και το χαμστεράκι της, την Πιμπλς.

Η Αλντεκόσα έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα και ο γιατρός που την παρακολουθούσε είχε υπογράψει σχετική …


 

 

Τον περασμένο Νοέμβριο, η 21χρονη Μπέλεν Αλεκόσα, τηλεφώνησε δύο φορές στις αερογραμμές Spirit Airlines, για να επιβεβαιώσει ότι η εταιρεία θα της επέτρεπε να πάρει στην καμπίνα των επιβατών και το χαμστεράκι της, την Πιμπλς.

Η Αλντεκόσα έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα και ο γιατρός που την παρακολουθούσε είχε υπογράψει σχετική γνωμάτευση, με την οποία αναγνώριζε στη φοιτήτρια την ανάγκη για «ζωάκι ψυχολογικής υποστήριξης» στο αεροπλάνο.

Οι περισσότερες αερογραμμές επιτρέπουν στους επιβάτες που πάσχουν από άγχος, στρες ή άλλες διαταραχές να παίρνουν μαζί τους το κατοικίδιό τους.

«Κανένα πρόβλημα», απάντησαν οι υπάλληλοι στη φοιτήτρια – και τις δύο φορές που επικοινώνησε μαζί τους – οπότε εκείνη έκλεισε κανονικά εισιτήριο για να επιστρέψει από το κολέγιο στο σπίτι της, στην Φλόριντα.

Όταν όμως η φοιτήτρια έφτασε στο αεροδρόμιο της Βαλτιμόρης, οι υπάλληλοι της εταιρείας δεν επέτρεψαν στην Μπέλεν να πάρει μαζί της τον μικρό της φίλο.

Απίστευτο κι όμως Αληθινό! Χάσε 10 Κιλά Μέσα σε 10 Μέρες! Μάθε πως!

Οι συμφοιτητές της Αλντεκόσα ήταν ώρες μακριά από το αεροδρόμιο και δεν θα προλάβαιναν να έρθουν να πάρουν το χαμστεράκι για να το φροντίσουν στον κοιτώνα, πριν απογειωθεί το αεροπλάνο.

Όταν μοιράστηκε το πρόβλημά της με εκπρόσωπο της εταιρείας, εκείνος, όπως υποστηρίζει η ίδια, την προέτρεψε να ρίξει το χάμστερ σε μία λεκάνη και να τραβήξει το καζανάκι.

Γυναίκα ήθελε να πετάξει με το παγώνι της μέσα στο αεροπλάνο

Οι Spirit Airlines μπορεί να αρνούνται τώρα το περιστατικό αλλά η φοιτήτρια πανικοβλήθηκε και, υποχρεωμένη να επιστρέψει άμεσα στην οικογένειά της για λόγους υγείας, έκανε το αδιανόητο.

Αφού απέτυχε να νοικιάσει αυτοκίνητο και, με λίγα λεπτά στη διάθεσή της πριν απογειωθεί το αεροπλάνο της, ακολούθησε, όπως λέει, την βάναυση «συμβουλή» του εκπροσώπου και έριξε το χαμστεράκι της στη λεκάνη, τραβώντας το καζανάκι.

«Η Πιμπλς ήταν τρομαγμένη. Εγώ ήμουν τρομαγμένη. Ήταν φρικτό να προσπαθώ να την σπρώξω στην τουαλέτα», λέει η Αλντεκόσα. Όταν τελείωσε, άρχισα να κλαίω», δηλώνει η 21χρονη από το Μαϊάμι.

Η φοιτήτρια σκέφτεται τώρα να υποβάλει μήνυση στις αερογραμμές επειδή ο χειρισμός τους στο ζήτημα την οδήγησε στο να πάρει, υπό πίεση, μία αγχωμένη απόφαση.

Η Αλτεκόσα μοιράστηκε την ιστορία της με την εφημερίδα Miami Herald, μερικές εβδομάδες μετά από μία αντίστοιχη ιστορία άρνησης των αερογραμμών, όπου βέβαια το ζωάκι ψυχολογικής υποστήριξης ήταν σε αυτή την περίπτωση ένα… μεγαλοπρεπές παγόνι.

«Η ιστορία της Μπέλεν διαφέρει σημαντικά καθώς το παγόνι αποτελούσε απειλή για τους άλλους επιβάτες ενώ το χαμστεράκι ήταν εντελώς ακίνδυνο και μπορούσε να μείνει για όλη την πτήση στην παλάμη του χεριού της», λέει ο δικηγόρος της φοιτήτριας, Άνταμ Γκουντμαν.

Μετά την έκταση που πήρε το ζήτημα, οι αερογραμμές παραδέχτηκαν πως υπάλληλοι της, «διαβεβαιώσαν από λάθος» την Αλντεκόσα, ότι μπορούσε να πάρει το κατοικίδιο της στο αεροπλάνο.

Όμως «σε καμία περίπτωση δεν προτάθηκε από εκπρόσωπό μας στη συγκεκριμένη πελάτισσα (ή οποιαδήποτε άλλη) να βλάψει κάποιο ζωάκι», υποστηρίζει η εταιρεία.

Η Αλντεκόσα είπε πως μετά το περιστατικό, οι αερογραμμές της προσέφεραν δωρεάν εισιτήριο για μία λίστα από πόλεις των ΗΠΑ αλλά η ίδια το απέρριψε, όπως ίσως θα έπρεπε να έχει κάνει και όταν της πρότειναν (ή και όχι) να πετάξει στην λεκάνη το χαμστεράκι.

[lifo.gr]

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories