Αεροσυνοδοί Ήρωες Παραβιάζουν Πρωτόκολλα Πτήσεων Για Να Σώσουν Τη Ζωή Ενός Κουταβιού - Fanpage

Αεροσυνοδοί Ήρωες Παραβιάζουν Πρωτόκολλα Πτήσεων Για Να Σώσουν Τη Ζωή Ενός Κουταβιού

Αεροσυνοδοί Ήρωες Παραβιάζουν Πρωτόκολλα Πτήσεων Για Να Σώσουν Τη Ζωή Ενός Κουταβιού

Κουτάβι: Η συγκλονιστική ιστορία που θα σας διηγηθούμε σήμερα κρύβει μεγαλείο ανθρώπινης ψυχής. Αεροσυνοδοί εντοπίζουν πως ένα κουτάκι έχει πρόβλημα στην αναπνοή και αποφασίζουν να δράσουν. Στην προσπάθεια τους να το σώσουν παραβίασαν όλα τα πρωτόκολλα της πτήσης, μα τα κατάφεραν. Το κουτάβι σώθηκε και η αεροπορική εταιρεία δήλωσε υπερήφανη για τα μέλη πληρώματος της.

Τα πρωτόκολλα παραβιάστηκαν το κουτάβι σώθηκε

Ορισμένα γεγονότα αναγκάζουν εμάς τους ανθρώπους να αφήσουμε στην άκρη τα οργανωτικά μας πρωτόκολλα και κανόνες σε ορισμένα περιβάλλοντα, αλλά πάντα με μεγαλύτερο σκοπό.

Στην ιστορία που θα αφηγηθούμε σήμερα, μερικοί αεροσυνοδοί αναγκάστηκαν να παραβιάσουν το πρωτόκολλο πτήσης για να σώσουν τη ζωή ενός ανήμπορου κουταβιού. Και, η δράση είχε ευχάριστα αποτελέσματα.

Το στόρυ της πτήσης

Τα τρία σκυλιά της Michele και του Steven Burt ήταν σε πτήση από τη Φλόριντα στη Μασαχουσέτη, στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αλλά, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, η Michele παρατήρησε ότι το γαλλικό μπουλντόγκ “Darcy” προσπαθούσε να σπρώξει το πρόσωπό της έξω από την πόρτα. Και όταν τον έλεγξε, κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

«Παρατήρησα ότι η γλώσσα της ήταν μπλε και γνωρίζω ότι είναι σημάδι ανεπαρκούς οξυγόνου (υποξία), οπότε την έβγαλα από κάτω από το κάθισμα και την έβαλα στην αγκαλιά μου για να μπορεί να αναπνέει καλύτερα. Ήταν σε πανικό! ».

Η άμεση επέμβαση της αεροσυνοδού

Στην αρχή, η αεροσυνοδός τράβηξε την προσοχή της Michele όταν είδε ότι ο σκύλος της ήταν έξω. Δεδομένου ότι η δράση είναι αυστηρά αντίθετη με τους κανόνες και φυσικά η Michele το γνώριζε. Όμως, το κίνητρο ήταν πιο σημαντικό από το να ακολουθήσει το πρωτόκολλο και ήξερε ότι το κουτάβι κινδύνευε και θα μπορούσε να μην επιβιώσει αν ξαναβάλει την Ντάρσι στον φορέα της.

Όταν η αεροσυνοδός είδε ότι το κουτάβι βρισκόταν σε αυτές τις καταστάσεις, κάλεσε γρήγορα τους συνεργάτες της και όλοι ξεκίνησαν τη δράση.

Οι αεροσυνοδοί Ρενόν Σπένσερ και Νταϊάν Άσερ πήραν μερικά πακέτα πάγου για να βοηθήσουν την Ντάρσι να ηρεμήσει. Ωστόσο, αυτό δεν φάνηκε να βοηθά. Έτσι, ο Renaud είχε διαφορετική ιδέα.

“Ο Renaud, ο οποίος εξήγησε ότι είχε επίσης ένα γαλλικό μπουλντόγκ (Πηνελόπη), έφερε μια μικρή συσκευή οξυγόνου με μια μάσκα προσαρτημένη και της πρότεινε λέγοντας” Ίσως αυτό να βοηθήσει “, είπε η Michele.

Και έτσι, αφού φορέθηκε η μάσκα, ο Ντάρσι κατάφερε τελικά να αναπνεύσει και άρχισε να ηρεμεί. «Πιστεύω ακράδαντα ότι έσωσαν τη ζωή του Ντάρσι!» Αναφέρει η κηδεμόνας.

Η δράση των αεροσυνοδών ήταν ενάντια στους κανόνες και ήξεραν ότι είχαν παραβιάσει το πρωτόκολλο. Όμως, η αεροπορική εταιρεία JetBlue είπε ότι δεν θα μπορούσαν να είναι πιο περήφανοι για το πλήρωμα της. Στη δημοσιευμένη δήλωσή τους, οι επίτροποι επαίνεσαν.

«Η αποστολή μας είναι να εμπνεύσουμε την ανθρωπότητα. Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτά τα μέλη του πληρώματος που πάντα έδειχναν πάθος για άριστη εξυπηρέτηση πελατών».

Συγχαίρουμε αυτούς τους αεροσυνοδούς που ξεπέρασαν το καθήκον τους να σώσουν τη ζωή του Ντάρσι!

Αφήστε το σχόλιο σας: