Άντρας που Βγήκε Για Βόλτα Με Ποδήλατο Συνάντησε Ένα Κουόκα Και Έγιναν Αχώριστοι Φίλοι - Fanpage

Άντρας που Βγήκε Για Βόλτα Με Ποδήλατο Συνάντησε Ένα Κουόκα Και Έγιναν Αχώριστοι Φίλοι

Άντρας Βγήκε Για Βόλτα Με Ποδήλατο Και Συνάντησε Ένα Κουόκα Και Έγιναν Αχώριστοι Φίλοι

Κουόκα: Ποιος θα το περίμενε πως ένας άνθρωπος και ένα κουόκα θα μπορούσαν να γίνουν αχώριστοι φίλοι. Σίγουρα όχι ο Κάμπελ Τζόουνς από την Αυστραλία. Σίγουρα δεν θα περίμενε τι θα συναντούσε όταν αποφάσιζαν μαζί με την κοπέλα του να βγουν βόλτα με τα ποδήλατά τους. Η συνάντηση με το κουόκα του και ο…έρωτας που γεννήθηκε. Δείτε παρακάτω πως περιγράφει ο ίδιος αυτή τη συνάντηση.

“Όσο επέστρεφα στο ποδήλατό μου, το κουόκα με κυνήγησε. Άφησα κάτω την GoPro και αυτό πήδηξε πάνω μου σαν μου λέει “Έλα πίσω!””.

Όταν τον ρώτησαν τι πιστεύει ότι έκανε το κουόκα να τον ακολουθήσει, ο Τζόουνς απάντησε: “Η ωραία μου εμφάνιση!” Το κουόκα είδε τον άντρα και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά!

Το κουόκα είναι ένα μαρσιποφόρο που ζει στην Αυστραλία. Είναι γνωστά για την αδιάκριτη συμπεριφορά τους-έχουν λίγους μόνο θηρευτές και αυτό τους επιτρέπει να είναι λιγότερο φοβισμένα από άλλα πλάσματα και όπως αποδεικνύεται, να πλησιάζουν τους ανθρώπους για μια σέλφι ή μια αγκαλιά. Αυτό το είδος αναφέρεται ως “ευάλωτο”.

Ο Κάμπελ Τζόουνς είχε πάει για ποδηλασία, όταν συνάντησε το πιο φιλικό κουόκα του κόσμου.

“Καθώς γυρνούσα πίσω στο ποδήλατό μου, το κουόκα με κυνήγησε.”

“Άφησα κάτω την GoPro και αυτό πήδηξε πάνω μου σαν μου λέει “Έλα πίσω!””.

Το κουόκα είδε τον άντρα και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά!

Αφήστε το σχόλιο σας: