Απίθανος ψιψινούλης είναι ολόιδιος ο «Γάτος Σπιρουνάτος» από τον Σρεκ - Fanpage

Απίθανος ψιψινούλης είναι ολόιδιος ο «Γάτος Σπιρουνάτος» από τον Σρεκ

Ένας απίθανος πορτοκαλί γατούλης που μοιάζει ακριβώς σαν τον Γάτο Σπιρουνάτο από τον Σρεκ έχει τρελάνει τα social και έχει κάνει τους χρήστες στα κοινωνικά δίκτυα να τον ερωτευτούν σφόδρα.

Ο λιχούδης γατούλης Πίσκο, που είναι ολόιδιος ο Γάτος Σπιρουνάτος από τον Σρεκ, έχει γίνει απόλυτα viral και κάνει όλους τους χρήστες στα social media να αναρωτιούνται γιατί η αφεντικίνα του δεν ενδίδει στα παρακάλια του και δεν τον ταΐζει διαρκώς.

Ο Πίσκο έχει γίνει μια διασημότητα στο Instagram, έχοντας ήδη συγκεντρώσει πάνω από 614 χιλ. follower στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Πλέον ο γατούλης ζει μια πολυτελέστατη ζωή στην κοσμοπολίτικη Νέα Υόρκη, με όλα τα παιχνίδια και την προσοχή που ποθεί η καρδιά του.

«Όταν πρωτοπήραμε τον Πίσκο δεν ήταν ο χαδιάρης που είναι σήμερα. Ήταν πολύ νευρικός και δεν του άρεσε καθόλου να τον κρατάμε ή να τον χαϊδεύουμε» λέει η γατο-μαμά.

«Αλλά κάθε μέρα του δείχναμε ότι δεν πειράζει και δεν τον εξαναγκάζαμε να τον πιάσουμε ή να τον χαϊδέψουμε. Σύντομα απέκτησε περισσότερο αυτοπεποίθηση κι άρχισε να τον τρώει η περιέργεια» συνεχίζει.

«Και σήμερα είναι εντελώς αγκαλίτσας και λατρεύει τα χάδια» εξηγεί η γυναίκα.

Ο λογαριασμός του Πίσκο στο Instagram είναι γεμάτος με φωτογραφίες του πανέμορφου γατούλη, με τα ολοστρόγγυλα ματάκια και σε κάθε εικόνα μοιάζει και πιο γλύκας.

Οι φίλοι του ψιψινούλη δεν μπορούν να αντισταθούν στη γοητεία του και διαρκώς εκφράζουν τον έρωτά τους για τον σκληρό γατούλη.

«Ο Πίσκο είναι τόσο αξιολάτρευτος. Δεν μπορώ να αντισταθώ στην γλύκα του» παραδέχεται μια σχολιάστρια.

«Ούτε μπορώ να αρχίσω να περιγράφω πόσο γλυκούλης είναι αυτός ο γατούλης. Είναι τόσο αξιολάτρευτος» γράφει μια άλλη γυναίκα.

«Μου θυμίζει τον μπέιμπι-Γιόντα!» ανέφερε μια άλλη.

«Είναι πραγματικά αληθινός γάτος;» ρώτησε μια άλλη χρήστης για τον πανέμορφο γατούλη.

«Πώς μπορεί κάποιος να είναι τόσο καταραμένα χαριτωμένα; Απλά δεν μπορώ να το καταλάβω!» γράφει κάποια άλλη γυναίκα.

Δείτε τα βίντεο:

 

Αφήστε το σχόλιο σας: