Χαμένο Κουτάβι Επιστρέφει Αναγνωρίζει Την Κηδεμόνα Του Και Τρέχει Πάνω Της - Fanpage

Χαμένο Κουτάβι Επιστρέφει Αναγνωρίζει Την Κηδεμόνα Του Και Τρέχει Πάνω Της

Χαμένο Κουτάβι Αναγνωρίζει Την Κηδεμόνα Του Και Τρέχει Πάνω Της

Κουτάβι: Σας ευχόμαστε ποτέ να μη ζήσετε την αγωνία και την απόγνωση που έζησε η γιαγιά στη Παραγουάη. Το αγαπημένο της κουτάβι χάθηκε και η ίδια μαζί με εθελοντές πέρασαν μια ολόκληρη μέρα αναζήτησης. Πλέον, χαμογελάει μαζί με το κουτάβι της σε μια ιστορία που είχε αίσιο τέλος.


Ήταν τόσο χαριτωμένο και συναισθηματικό να βλέπεις όταν το σκυλάκι να πηδά στον ώμο της γιαγιάς”, είπε ο διασώστης που βρήκε το σκυλί στους δρόμους.

Όπως φάνηκε σε μερικές φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν από έναν χρήστη στο λογαριασμό Facebook του καταφυγίου Orejitas Paraguay, αυτή η γιαγιά δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά όταν επανενώθηκε με τον γούνινο φίλο της .

“Χαρούμενο τέλος! Μια γιαγιά ήρθε με την κόρη της για να δει το σκυλάκι που είχε χάσει χθες το απόγευμα στη γειτονιά San Felipe de San Lorenzo. Η κόρη μου πήρε το κουτάβι στην αγκαλιά της για να τους το δείξει και να μας διαβεβαιώσει ότι ήταν ο ιδιοκτήτης του», έγραψε η Μαργαρίτα Ιβάλντι.

Η αντίδραση του σκυλιού

Ωστόσο, σε αυτή τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Asunción, την πρωτεύουσα της χώρας της Νότιας Αμερικής, η Μαργαρίτα δεν περίμενε τέτοια αντίδραση από το γούνινο. Όταν είδε ξανά τον κηδεμόνα της, ο σκύλος δεν μπορούσε να αντισταθεί στην παρόρμηση να πηδήξει για να δείξει όλη του την αγάπη. Αν και ήταν μόνο μια μέρα χωρίς να δει ο ένας τον άλλον, στο κουτάβι φάνηκε σαν μια αιωνιότητα.

«Ήταν τόσο χαριτωμένο και συναισθηματικό να βλέπεις όταν το σκυλάκι πηδά στον ώμο της γιαγιάς. Ήταν ο ιδιοκτήτης του. Το να βλέπω και τους δύο σας τόσο χαρούμενους με γεμίζει ικανοποίηση. Θεού θέλοντος δεν θα χωρίσουν ποτέ ξανά », πρόσθεσε η Μαργαρίτα.

Ευτυχώς, αυτή η υπόθεση τελείωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όταν η οικογένεια μπορούσε να ενωθεί ξανά, όπως θα έπρεπε πάντα. Ωστόσο, σίγουρα θα δώσουν μεγαλύτερη προσοχή στο γούνινο όταν παίζουν έτσι ώστε να μην συμβεί άλλη κατάσταση αυτού του είδους.

Δεν άντεχαν να χωρίσουν ξανά . Ξέρουν ότι τους λείπει πολύ όταν είναι μακριά ο ένας από τον άλλον, οπότε θα κάνουν ότι είναι δυνατόν για να μην συμβεί άλλη απώλεια.

Αφήστε το σχόλιο σας: