Χαμένο Σκυλάκι Για Μέρες Επανενώνεται Με Τον Κηδεμόνα Του Και Μας Συγκινεί Η Αντίδραση Του! - Fanpage

Χαμένο Σκυλάκι Για Μέρες Επανενώνεται Με Τον Κηδεμόνα Του Και Μας Συγκινεί Η Αντίδραση Του!

Χαμένο Σκυλάκι Για Μέρες Επανενώνεται Με Τον Κηδεμόνα Του Και Μας Συγκινεί

Σκυλάκι: Η ιστορία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου μας έρχεται από την Καλιφόρνια της Αμερικής. Ένα σκυλάκι είχε χαθεί στη πόλη της Αμερικής για μέρες. Η στιγμή που επανενώνεται με τον κηδεμόνα του είναι ό,τι ωραιότερο θα δείτε σήμερα.

Μόλις η Allisona Dunbar είδε το φοβισμένο σκύλο κάτω από το αυτοκίνητο, κάλεσε αμέσως την μη κερδοσκοπική οργάνωση για την προστασία των ζώων «Ηope For Paws».

Όπως θα δείτε το σκυλάκι ήταν πολύ φοβισμένο και δεν ήθελε ούτε καν να φάει. Χωρίς να χάσουν χρόνο, οι εργαζόμενοι της οργάνωσης έστησαν ένα προστατευτικό δίχτυ, προκειμένου το σκυλάκι να μην τραυματιστεί από διερχόμενο αυτοκίνητο και ξεκίνησαν την επιχείρηση διάσωσης του.

Καθώς το έβγαλαν με ένα λουράκι, διαπίστωσαν ότι έχει ένα ενσωματωμένο μικροτσίπ. Όταν κάλεσαν τον ιδιοκτήτη του, τον Dave, για να τον ενημερώσουν ότι έχουν εντοπίσει το σκυλάκι του, εκείνος τους είπε ότι την λένε Luna και ότι την έψαχνε για περίπου πέντε μέρες. Δείτε, όμως, τι συνέβη στο 4:30 όταν η Luna επανασυνδέθηκε με τον ιδιοκτήτη της!

Δείτε το βίντεο:

Αφήστε το σχόλιο σας: