Έδεσσα: Υιοθετήθηκε η Ίρις, το αδέσποτο κουταβάκι που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και ακρωτηριάστηκε - Fanpage

Έδεσσα: Υιοθετήθηκε η Ίρις, το αδέσποτο κουταβάκι που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και ακρωτηριάστηκε

Ευχάριστα είναι τα νέα για τη μικρούλα Ίριδα, το κουταβάκι, που πριν από ένα περίπου μήνα, δύο μηνών, χτυπήθηκε από αυτοκίνητο σε χωριό της Έδεσσας, με αποτέλεσμα η ρόδα του αυτοκινήτου να του σπάσει και να σπρώξει όλα τα κόκαλα του ποδιού από το δάχτυλα μέχρι πιο πάνω τον καρπό.?

Η κουταβίνα, όπως μαθαίνουμε από τους ανθρώπους του Φιλοζωικού Συλλόγου Έδεσσας- Respect the animals Respect the animals-Φιλοζωικός Σύλλογος Έδεσσας, όχι μόνο είναι πλέον καλά στην υγεία της αλλά βρήκε και σπίτι.?

Η Ίριδα χτυπήθηκε και παρατήθηκε στο δρόμο να πεθάνει. Κάτι συνηθισμένο δηλαδή. Μέσα στην ατυχία της όμως στάθηκε τυχερή καθώς την ανέλαβαν οι εθελοντές του Φιλοζωικού Συλλόγου Έδεσσας. Ήταν μάλιστα από τα πιο δύσκολα περιστατικά τους. Η μικρούλα υποβλήθηκε σε δύσκολο χειρουργείο. Ακρωτηριάστηκε και έμεινε με 3 ποδαράκια. Με την αγάπη των εθελοντών και τη δική της μάχη, κατάφερε και ξεπέρασε τον κίνδυνο και έγινε καλά. Με 3 ποδαράκια αλλά καλά.v

Στη συνέχεια πήγε σε σπίτι φιλοξενίας. Το σπίτι ήταν της κοπέλας που την είχε βρει και είχε καλέσει για βοήθεια. Και οι εθελοντές ξεκίνησαν τις προσπάθειες να της βρουν πλέον μόνιμο σπίτι καθώς δύσκολα θα επιβίωνε αν έμενε στο δρόμο. Και μαθαίνουμε ότι βρήκε. Υπέροχα νέα!?

Αφιερώστε λίγα λεπτά και μπείτε στη σελίδα του Φιλοζωικού Συλλόγου Έδεσσας να δείτε το έργο του και τα ζωάκια που έχουν ανάγκη για βοήθεια. Βοηθάμε τους εθελοντές να βοηθούν και να σώζουν ζώα.

Πηγή: petpet.news

Αφήστε το σχόλιο σας: