Έγκυος σκυλίτσα Εμφανίζεται σε Κτηνιατρική κλινική Ζητώντας βοήθεια για να Γεννήσει τα Μικρά της - Fanpage

Έγκυος σκυλίτσα Εμφανίζεται σε Κτηνιατρική κλινική Ζητώντας βοήθεια για να Γεννήσει τα Μικρά της

Το έγκυο σκυλάκι χρειάζεται επειγόντος βοήθεια, έτσι καταφέρνει να φτάσει μόνη της σε κτηνιατρική κλινική.

Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας που θέλουμε να σας πούμε σήμερα είναι ένα έγκυο σκυλάκι . Πήγε, μόνη της, έξω από την πόρτα μιας κτηνιατρικής κλινικής αναζητώντας βοήθεια . Οι κάμερες ασφαλείας της εγκατάστασης κατέγραψαν ολόκληρη τη σκηνή, η οποία στη συνέχεια έγινε viral στα κοινωνικά δίκτυα.

Το φτωχό σκυλάκι, έχοντας επίγνωση της κατάστασής της, περιπλανήθηκε στους δρόμους του τόπου, μέχρι που έφτασε σε κτηνιατρική κλινική. Ίσως να ήξερε ότι υπήρχαν μερικοί αγαπημένοι άνθρωποι που θα τη βοηθούσαν και επίσης τα κουτάβια που κουβαλούσε.

Ένας από τους κτηνιάτρους συνειδητοποίησε την κατάστασή της και αποφάσισε να την πάρει και να την πάει μέσα για μια επίσκεψη ελέγχου . Ο κτηνίατρος εξήγησε ότι συνήθως, λόγω του περιορισμένου χώρου και των συνθηκών στις οποίες εργάζονται, δεν φροντίζουν τα αδέσποτα σκυλιά. Σίγουρα όμως δεν μπορούσε να αγνοήσει την ανάγκη της για βοήθεια .

Η ιατρική ομάδα, μη γνωρίζοντας ότι ήταν αδέσποτο, αποφάσισε να προσπαθήσει να δημοσιεύσει τις φωτογραφίες της στα κοινωνικά δίκτυα, ελπίζοντας να εντοπίσει την ενδεχόμενη οικογένειά του . Χάρη στη δημοσίευση, ανακάλυψαν ότι επρόκειτο για ένα έγκυο σκυλί που ζούσε στο δρόμο και το οποίο συχνά φρόντιζαν οι έμποροι μιας γειτονικής γειτονιάς.

Δυστυχώς είναι δύσκολο για εμάς να φροντίσουμε όλα τα άστεγα ζώα της περιοχής. Όταν την είδαμε, τότε συνειδητοποιήσαμε ότι ήταν έγκυος και δημοσιεύσαμε τις φωτογραφίες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να βρούμε τον ιδιοκτήτη. Εν τω μεταξύ, αποφασίσαμε να την ονομάσουμε Amiga.

Λίγες ώρες αργότερα, λάβαμε πολλά μηνύματα, μέσω των οποίων πληροφορηθήκαμε ότι ήταν ένας αδέσποτος που λαμβάνει συνεχώς φροντίδα από τους εμπόρους της Santa Cecília, μιας κοντινής γειτονιάς.


Το σκυλάκι είναι καλά σήμερα και έχει γεννήσει τα κουτάβια της. Τα τελευταία φροντίζονται καθημερινά από το υπέροχο προσωπικό της κτηνιατρικής κλινικής και σε 45 ημέρες θα είναι έτοιμα για υιοθεσία .

Αφήστε το σχόλιο σας: