Έγκυος Σκυλίτσα Κρύβει Τα Κουτάβια Της σε Εγκαταλελειμμένο Κτίριο Και ήρωες Διασώστες Κάνουν αυτό που Έπρεπε - Fanpage

Έγκυος Σκυλίτσα Κρύβει Τα Κουτάβια Της σε Εγκαταλελειμμένο Κτίριο Και ήρωες Διασώστες Κάνουν αυτό που Έπρεπε

Διασώστες Σώζουν Μια Σκυλίτσα Και Τα Κουτάβια Της Από Εγκαταλελειμμένο Κτίριο

Σκύλος: Μια ιστορία που μας έρχεται από το εξωτερικό και κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Η ιστορία της σκυλίτσας Tootsie Pop έχει συγκινήσει και έχει γίνει Viral σε όλο το Ίντερνετ. Η τεράστια προσπάθεια της να επιβιώσει ως αδέσποτη κάτω από αντίξοες συνθήκες καθημερινά. Όλα όμως άλλαξαν για την ζωή της όταν έμεινε έγκυος και έπρεπε να φροντίσει και τα μικρά κουταβάκια της.

Το σκυλάκι έπρεπε να μάθει να φροντίζει τον εαυτό της. Αλλά πριν από περίπου ένα χρόνο τα πράγματα άλλαξαν για εκείνη, ο σκύλος ήξερε ότι, σύντομα, θα είχε κάποιον άλλον να φροντίσει επειδή ήταν έγκυος .

Πηγαίνει τα κουτάβια της σε εγκαταλελειμμένο σπίτι

Η Tootsie Pop ήταν έγκυος, αλλά ζούσε στο δρόμο. Χωρίς οικογένεια ή ένα ασφαλές μέρος για να ονομάσει “σπίτι”, βρέθηκε στην απελπιστική κατάσταση να βρει το ασφαλέστερο δυνατό μέρος για να γεννήσει.

Κατάφερε να βρει ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι και κράτησε τα κουτάβια της ασφαλή σε μια πρώην ντουλάπα. Το ερειπωμένο κτίριο κατέρρευσε γύρω τους, μακριά από το να είναι το ιδανικό μέρος για μια μητέρα και τα νεογέννητα της.

Εθελοντές σώζουν την σκυλίτσα και τα κουτάβια της

Ευτυχώς, οι εθελοντές της οργάνωσης «St. Ο Louis «Stray Rescue» έμαθε για την ιστορία της Tootsie Pop και πήγε αμέσως στη διεύθυνση για να σώσει τόσο εκείνη όσο και τα κουτάβια της.

Από τη στιγμή που έφτασαν, οι διασώστες παρατήρησαν πόσο προστατευτική ήταν η Tootsie για τα μικρά της και με καλό λόγο. Δεν ήξερε ποιοι ήταν αυτοί οι άνθρωποι, οπότε το ένστικτό της της είπε να μην τους αφήσει να πλησιάσουν τα μικρά της.

Οι άνθρωποι όμως δεν τα παράτησαν. Ήξεραν ότι έπρεπε να κάνουν ότι μπορούσαν για να σώσουν αυτά τα σκυλιά εκεί, το συντομότερο δυνατό.

Τελικά, κατάφεραν να πείσουν την Tootsie να μπει στο κλουβί, χρησιμοποιώντας ένα από τα μωρά της. Στη συνέχεια έβγαλαν τα υπόλοιπα πιτσιρίκια από εκείνο το δυσοίωνο και ανθυγιεινό μέρος και τα πήγαν στο καταφύγιο.

Όλη η στάση της Tootsie άλλαξε ριζικά όταν κατάλαβε ότι εκείνη και τα κουτάβια της ήταν ασφαλή τώρα. Στο καταφύγιο, πήδηξε στην αγκαλιά των διασωστών, κατακλύζοντάς τους με γλυκά φιλιά.

Αποδείχθηκε ότι ήταν ένα αξιολάτρευτο σκυλί και αποφάσισαν να την ονομάσουν Tootsie Pop. Επειδή όσο πιο σκληρή και πιο προστατευτική ήταν εξωτερικά, τόσο μεγαλύτερη ήταν η καρδιά της.

Παρακολουθήστε την διάσωση παρακάτω:

Αφήστε το σχόλιο σας: