Ελέφαντες Περπάτησαν Για Ώρες Θρηνώντας Για Τον Θάνατο Του Ανθρώπου Που Τους Έσωσε - Fanpage

Ελέφαντες Περπάτησαν Για Ώρες Θρηνώντας Για Τον Θάνατο Του Ανθρώπου Που Τους Έσωσε

Ελέφαντες Περπάτησαν Για Ώρες Θρηνώντας Για Τον Θάνατο Του Ανθρώπου Που Τους Έσωσε

Ελέφαντες: Μια συγκλονιστική ιστροία έρχεται στο φως της επιφάνεις. Ο Λώρενς Άντονι, ο γνωστός συγγραφές έφυγε από την ζωή τον Μάρτιο του 2012. Όλα όσα ακολούθησαν για τον «Γητευτή των ελεφάντων» δεν τα φανταζόταν κανείς…

Ο Λώρενς είχε ιδρύσει το Thula Thula, ένα καταφύγιο έκτασης 5.000 στρεμμάτων, στο οποίο βρήκαν σπίτι πολλά κυνηγημένα και απειλούμενα είδη ζώων της Αφρικανικής Ηπείρου.

Λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του, δυο ομάδες ελεφάντων έκαναν κάτι που άφησε άφωνη την κοινή γνώμη. Κάτι για το οποίο, κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει να δώσει μια λογική εξήγηση.

Δύο κοπάδια άγριων ελεφάντων έφυγαν από το καταφύγιο ζώων, περπάτησαν μια απόσταση 20 χιλιομέτρων και έπειτα από 12 ώρες, έφτασαν τελικά στο σπίτι του Λώρενς. Γιατί; Για να τον αποχαιρετήσουν για πάντα.

Κάποιοι από αυτούς κατέληξαν στο καταφύγιο σοβαρά τραυματισμένοι και κακοποιημένοι. Κάποιοι άλλοι ήταν απλά μωρά ορφανά όταν τα βρήκε ο Λώρενς, και τους έσωσε τη ζωή.

Τι έκαναν μόλις έφτασαν στο σπίτι; Για να τον θρηνήσουν, έμειναν έξω από το σπίτι του δυο ημέρες και στη συνέχεια σκόρπισαν στο δάσος.

“Κανείς από τους ελέφαντες δεν είχε επισκεφτεί το σπίτι του πατέρα μου τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Πρέπει να τους πήρε πάνω από 12 ώρες να το βρουν περπατώντας μέσα στο δάσος Zululand”, είπε ο γιος του Λώρενς, Ντίλαν.

«Το πρώτο κοπάδι έφθασε την Κυριακή και το δεύτερο, μία ημέρα αργότερα. Όλοι στάθηκαν έξω από το σπίτι για δυο περίπου ημέρες και στη συνέχεια πήραν πάλι το δρόμο τους προς τη ζούγκλα”.

Αλλά πώς ήξεραν οι ελέφαντες ότι πέθανε ο Λώρενς;

“Όταν πέθανε αυτός ο καλός άνθρωπος ξαφνικά», είπε ο ραβίνος Λέιλα Γκάλ Μπέρνερ, “από μίλια και μίλια μακριά, δύο κοπάδια ελεφάντων, αισθάνθηκαν ότι έχασαν τον αγαπημένο τους άνθρωπο. Έτσι σαν νεκρική πομπή, ξεκίνησαν σε δυο ομάδες για το σπίτι του, θέλοντας να πενθήσουν μαζί με την οικογένεια του”.

“Αν ψάξουμε να βρούμε μια στιγμή στην ιστορία που θα μας βοηθήσει να αισθανθούμε αυτή την θαυμαστή διασύνδεση ανθρώπου και ζώου, τότε οι ελέφαντες του Thula Thula είναι η καλύτερη επιλογή. Η καρδιά ενός ανθρώπου σταματά να χτυπά και εκατοντάδες καρδιές ελεφάντων θρηνούν. Η καλοσύνη και η ευσπλαχνία αυτού του ανθρώπου γιάτρεψε τους ελέφαντες και τώρα αυτοί έφτασαν για να αποτίσουν φόρο τιμής στον καλύτερό τους φίλο”.

Αφήστε το σχόλιο σας: