Ένας αδέσποτος σκύλος γίνεται ο ήρωας μιας οικογένειας που τον φιλοξενεί προειδοποιώντας τους για έναν κίνδυνο - Fanpage

Ένας αδέσποτος σκύλος γίνεται ο ήρωας μιας οικογένειας που τον φιλοξενεί προειδοποιώντας τους για έναν κίνδυνο

Μια οικογένεια από το Big Stone Gap της Βιρτζίνια (Ηνωμένες Πολιτείες) γλίτωσε από φωτιά χάρη στην παρέμβαση ενός αδέσποτου σκύλου. Το ζώο έχει γίνει ο ήρωάς τους.

Η Charity Golloway και τα 2 παιδιά της ερωτεύτηκαν έναν σκύλο, ο οποίος στεκόταν γύρω από την ιδιοκτησία τους και τον ονόμασαν Butter . Υποθέτοντας ότι επρόκειτο για αδέσποτο ζώο, έστησαν ένα υπαίθριο καταφύγιο εξοπλισμένο με ηλεκτρική λάμπα.

Την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021 δυστυχώς συνέβη ένα ατύχημα … Το σπίτι πήρε ξαφνικά φωτιά. Οι φλόγες επεκτάθηκαν γρήγορα στο σπίτι, αναφέρει το People . Αυτός ο απειλητικός κίνδυνος για τους Γκόλογουεϊ ξύπνησε τον ήρωα που κοιμόταν . Ο τετράποδος έτρεξε στα παράθυρα της έπαυλης και άρχισε να γαβγίζει δυνατά και ξέφρενα.

Ένας έξυπνος σκύλος”

« Ήξερε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά », είπε η μητέρα της οικογένειας, « είναι ένα έξυπνο σκυλί . Το γάβγισμα ξεσήκωσε τα μέλη του νοικοκυριού από τον ύπνο τους.

Αφού σηκώθηκε γρήγορα, η Τσάριτι ένιωσε τη ζεστασιά των φλογών και είδε τη φωτιά που είχε ανάψει. Έβγαλε λοιπόν τα παιδιά της έξω και κατάφερε να σβήσει τη φωτιά πριν γίνει μεγαλύτερη.

Χάρη στη γρήγορη εξυπνάδα του Butter , κανείς δεν τραυματίστηκε. « Αν δεν ήταν εδώ, ποιος ξέρει τι μπορεί να είχε συμβεί. Θα μπορούσε να ήταν πολύ χειρότερα . Είμαι πραγματικά ευγνώμων σε αυτό το σκυλί που περιπλανήθηκε στην αυλή μου. ”

Ένας όχι και τόσο αδέσποτος σκύλος…

Οι πυροσβέστες που επενέβησαν στο άκουσμα αυτής της φωτιάς έβγαλαν μερικές φωτογραφίες του τετράποδου ήρωα. Κάποιες φωτογραφίες, που κατέληξαν στο Facebook, απηύθυναν έκκληση σε άλλη οικογένεια, η οποία αναγνώρισε τον … Κούπερ , τον αγνοούμενο σκύλο τους!

Οι ιδιοκτήτες του γενναίου τετράποδου επικοινώνησαν με τους Golloways για να τους εξηγήσουν την κατάσταση. Αφού κάνει μια καλή πράξη, ο Φύλακας Άγγελος Κούπερ σύντομα θα επανενωθεί με τα αληθινά αγαπημένα του πρόσωπα. « Θα μας αφήσει και αυτό με κάνει να θέλω να κλάψω », είπε η Τσάριτι , « αλλά είμαι χαρούμενη για αυτόν. Θα μείνουμε σε επαφή. ”

 

Αφήστε το σχόλιο σας: