Ένας ταχυδρόμος βλέπει ένα μικροσκοπικό γουρουνάκι στη μέση του δρόμου... Δείτε τώρα τι θα κάνει με το που λυγίσει τα γόνατά του! - Fanpage

Ένας ταχυδρόμος βλέπει ένα μικροσκοπικό γουρουνάκι στη μέση του δρόμου… Δείτε τώρα τι θα κάνει με το που λυγίσει τα γόνατά του!

Άντρας βρίσκει παρατημένο γουρουνάκι σε ένα βίντεο που θα σας συγκινήσει

Στο συγκινητικό βίντεο παρακάτω, ο Dorman ο ταχυδρόμος πέφτει πάνω σε ένα μικροσκοπικό γουρουνάκι κατά τη διάρκεια της πρωινής του διαδρομής.

Το μοναχικό γουρουνάκι στέκεται αβοήθητο στη μέση του δρόμου και περπατά προς τον νευρικό ξένο – αλλά αντί να το αφήσει μόνο του, ο Dorman το μαζεύει και προσπαθεί όλη τη μέρα να το επιστρέψει στον κανονικό του ιδιοκτήτη.

Δεν σκοπεύει να το κρατήσει, αλλά όσο εξελίσσεται η μέρα, το ίδιο συμβαίνει και με τη σχέση τους.

Το βράδυ, η Piggy Sue καταλήγει να κλέβει την καρδιά του Keith, αλλά όταν επιτέλους βρίσκει τον ιδιοκτήτη της και πάει να την επιστρέψει, αντιμετωπίζει μια απόφαση ζωής.

Δε θα σας το χαλάσω, αλλά θα πω μόνο ότι αρκεί για να σας φέρει δάκρια στα μάτια.

Η εταιρία τηλεπικοινωνιών Vodafone της Ιρλανδίας δημιούργησε αυτή την πανέξυπνη διαφήμιση για να δείξει ότι η ζωή είναι καλύτερη όταν είσαι σε επαφή με τους φίλους σου.

Ετοιμαστείτε να νιώσετε ρίγος, γιατί αυτό είναι το πιο γλυκό βίντεο του κόσμου!

Σας έκανε να χαμογελάσετε αυτή η διαφήμιση; Πείτε μας, και παρακαλώ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ το βίντεο στους φίλους σας που αγαπάνε τα ζώα!

Αφήστε το σχόλιο σας: