Επιβίωσε σε πλοίο επί τρεις εβδομάδες χωρίς νερό, τρώγοντας καραμέλες - Fanpage

Επιβίωσε σε πλοίο επί τρεις εβδομάδες χωρίς νερό, τρώγοντας καραμέλες

H ιστορία μιας παράνομης γάτας σε ένα πλοίο.

Ποιο ήταν το μεγαλύτερο ταξίδι που κάνατε ποτέ; Πιθανότατα δεν ήταν τόσο επικό όσο το ταξίδι που έκανε αυτή η γάτα .

Μία απίστευτη ιστορία κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Μία γάτα αποδείχθηκε πραγματικός survivor μιας και επιβίωσε σε πλοίο επί τρεις εβδομάδες χωρίς νερό, τρώγοντας μόνο καραμέλες.

Μία γάτα κατάφερε να επιβιώσει στο πλοίο που ταξίδευε επί τρεις εβδομάδες από την Οδησσό έως το Ισραήλ, τρώγοντας μόνο καραμέλες, σύμφωνα με το ουκρανικό «7 kanal».

Οι κάμερες ασφαλείας είχαν καταγράψει μια γάτα να ανεβαίνει στο πλοίο και να μπαίνει μέσα σε ένα κοντέινερ κατά τη φόρτωση του πλοίου στην Οδησσό. Το πλοίο αναχώρησε από το λιμάνι στις 26 Δεκεμβρίου και βρισκόταν στη θάλασσα για τρεις εβδομάδες.

Όλο αυτό το διάστημα, η γάτα πέρασε κλεισμένη μέσα στο κοντέινερ χωρίς νερό και δαγκώνοντας τα κουτιά του φορτίου, έτρωγε μόνο καραμέλες.

Ο διευθυντής της μεταφορικής εταιρείας Alexander Vinnik δήλωσε ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει για πρώτη φορά στην εν λόγω εταιρεία.

Το πλήρωμα του πλοίου θεωρεί ότι η γάτα κατάφερε να επιζήσει χωρίς νερό γλείφοντας τα ίχνη υγρασίας και τη συμπύκνωση από τα τοιχώματα του κοντέινερ.
Μπορεί να φανταστεί κανείς την έκπληξη των ισραηλινών τελωνείων τη στιγμή του ανοίγματος του κοντέινερ και την ανακάλυψη ενός μοναδικού «παράνομου μετανάστη» …

Σήμερα η γάτα βρίσκεται σε καραντίνα. Η ιστορία της γάτας εντυπωσίασε τους Ισραηλινούς, οι οποίοι παρακαλούν να την κρατήσουν.

πηγή: pet-sitting.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: