Φιλιππίνες: Κατσίκα γέννησε παράξενο πλάσμα που μοιάζει με μισό άνθρωπό και μισό γουρούνι - Fanpage

Φιλιππίνες: Κατσίκα γέννησε παράξενο πλάσμα που μοιάζει με μισό άνθρωπό και μισό γουρούνι

Μία αγρότισσα έπαθε σοκ όταν είδε πως μια από τις κατσίκες της γέννησε ένα ασυνήθιστο πλάσμα, το οποίο ήταν κάτι σαν διασταύρωση χοίρου με άνθρωπο.

Η 40χρονη Josephine Repique, δήλωσε ότι η κατσίκα της γέννησε αυτό το μήνα στο μικρό αγρόκτημά της, στο Sultan Kudarat, στις Φιλιππίνες.

Όμως μόλις το μωρό βγήκε από την κοιλιά της κατσίκας, η 40χρονη αγρότισσα δεν πίστευε στα μάτια της.

Το παράξενο πλάσμα είναι πολύ μεγαλύτερο από το αδερφάκι του και έχει ανοιχτό ροζ δέρμα και πόδια σαν χοίρου, ενώ η δομή του σώματός του θύμιζε ανθρώπινη.

Η κ. Repique είπε ότι το μωρό έμοιαζε σαν “διασταύρωση” χοίρου με άνθρωπο.

“Ήμασταν συγκλονισμένοι. Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε πώς βγήκε έτσι αυτό το πλάσμα. Όλοι οι γείτονές μας συρρέουν στο σπίτι μας για να το δουν.”

Δυστυχώς, η μητέρα και τα δύο κατσικάκια της πέθαναν, προκαλώντας φόβους ότι το πλάσμα ήταν δημιούργημα του διαβόλου.

“Κανείς δεν ξέρει τι είναι, αλλά δεν είναι κατσίκα. Είναι τρομακτικό. Όλοι αναρωτιόμαστε τι είναι και αν αυτό το πλάσμα οφείλεται σε κακή τύχη.”

Αλλά οι ειδικοί πιστεύουν ότι η κατσίκα υπέφερε από μια γενετική μετάλλαξη.

Ο Δρ. Agapita Salces από το Ινστιτούτο Επιστήμης των Ζώων του Πανεπιστημίου των Φιλιππίνων δήλωσε ότι το έμβρυο φαίνεται ότι υπέστη γενετική μετάλλαξη στην κοιλιά της κατσίκας.

“Είναι μια πιθανή περίπτωση γενετικής μετάλλαξης. Είναι επίσης πιθανό η μητέρα να έπασχε από μία ασθένεια που προκλήθηκε από τσιμπήματα των κουνουπιών και σε αυτήν να οφείλεται η παράξενη ανάπτυξη του βρέφους.”

διαφορετικό

Αφήστε το σχόλιο σας: