“Για τους γονείς μου είναι σκουπίδια”: Μητέρα γάτα Eγκαταλείφθηκε με ένα Συγκλονιστικό Σημείωμα - Fanpage

“Για τους γονείς μου είναι σκουπίδια”: Μητέρα γάτα Eγκαταλείφθηκε με ένα Συγκλονιστικό Σημείωμα

«Σας παρακαλώ βοηθήστε τους! Οι άνθρωποί μου τα θεωρούν σκουπίδια και ενοχλούνται». Αυτά είναι τα λόγια γραμμένα σε ένα σημείωμα -πιθανότατα από παιδί- με το οποίο η μητέρα γάτα και τα νεογέννητα γατάκια της εγκαταλείφθηκαν στην είσοδο ενός συγκροτήματος κατοικιών

στο Κόρπους Κρίστι του Τέξας.

Ήταν η Kayla, υπάλληλος του γραφείου του διαχειριστή της συγκυριαρχίας, που έλαβε την αναφορά από ορισμένους κατοίκους και πήγε στο σημείο για να ελέγξει τι συμβαίνει. Και «αυτό που είδε δεν ήταν αυτό που περίμενε», είπε η Lindsay Haglund της Coast Bend Cat Rescue.

Η νέα μητέρα καθόταν με τα παγωμένα μωρά της σε μια αιματοβαμμένη πετσέτα, σε ένα παλιό εγκαταλελειμμένο ρείθρο κοντά στα γραμματοκιβώτια, με μια χούφτα κροκέτες μπροστά της και το σημείωμα βοήθειας κρεμασμένο στον τοίχο. Ένα πραγματικό χτύπημα στην καρδιά.

Το τιγρέ γατάκι μάλλον έμεινε εκεί έξω ενώ ήταν ακόμη σε λοχεία: γέννησε τουλάχιστον ένα από τα τρία μωρά της εκεί και χρειαζόταν άμεση βοήθεια, έτσι η Kayla τα κράτησε ασφαλή για λίγες μέρες στο διαμέρισμά της, όσο ένας εθελοντής από το καταφύγιο θα μπορούσε να οργανωθεί για να φιλοξενήσει όλη την οικογένεια.

«Ήταν τόσο μικρά και εύθραυστα και η γάτα, που τώρα ονομάζεται Μπονμπόν, ήταν αμέσως πολύ ευγνώμων που είχε ένα ασφαλές μέρος για να τα θηλάσει και να τα φροντίσει». Τα τρία γατάκια είναι τώρα τριών εβδομάδων και μεγαλώνουν πολύ γρήγορα και υγιή.

Η Bonbon αποδείχθηκε αμέσως φανταστική μητέρα, παρά την αγχωτική κατάσταση στην οποία βρέθηκε. Και ελπίζουμε ότι ολόκληρη η μικρή οικογένεια θα βρει σύντομα ένα σπίτι όπου θα μπορεί να έχει όλη την αγάπη που χρειάζεται.

Αφήστε το σχόλιο σας: