Για τρίτη φορά «γιαγιά» η Αννα Βίσση – Η σκυλίτσα της κόρης της γέννησε ένα πανέμορφο κουταβάκι - Fanpage

Για τρίτη φορά «γιαγιά» η Αννα Βίσση – Η σκυλίτσα της κόρης της γέννησε ένα πανέμορφο κουταβάκι

 

Ξανά «γιαγιά» η Αννα Βίσση! Οχι από τη μοναχοκόρη της Σοφία Καρβέλα -η οποία της έχει χαρίσει δύο εγγόνια-, αλλά από τη σκυλίτσα της, η οποία έφερε στον κόσμο ένα αρσενικό κουταβάκι.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η τραγουδίστρια, η οποία έγραψε «Ξανά γιαγιά» σε Insta Story που ανέβασε, το οποίο τη δείχνει να ταΐζει το νεογέννητο με το μπιμπερό. Δυστυχώς, όμως, η απόλυτη Ελληνίδα σταρ αναγκάστηκε να αποχωριστεί μαμά και μωρό, καθώς έφυγε για Θεσσαλονίκη, όπου απόψε θα τραγουδήσει ζωντανά στο Barbarella Live Party!

Η Αννα Βίσση έχει κάθε λόγο να είναι καλά αυτή την περίοδο. Παράλληλα με τα γεννητούρια στο σπίτι, πάνε πρίμα και τα επαγγελματικά της, αφού το συλλεκτικό τριπλό live άλμπουμ της «Hotel Ερμού live, 2015-2018», που κυκλοφόρησε από την Panik Gold στις 24 Σεπτεμβρίου, έγινε ανάρπαστο μέσα σε μόλις μία εβδομάδα. Το άλμπουμ ξετυλίγει αριστοτεχνικά τη μουσική διαδρομή της κορυφαίας ερμηνεύτριας από το 1973 έως το 2018, μέσα από 68 τραγούδια, όπως αυτά παρουσιάστηκαν στα τρία χρόνια των επιτυχημένων εμφανίσεών της στο Hotel Ερμού, είτε ατόφια είτε μέσα από ιδιαίτερες ενορχηστρώσεις που επιμελήθηκαν η ίδια και η μπάντα της.

[espressonews.gr]

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας: