Γυναίκα έκανε το γάμο της 4 μήνες νωρίτερα για να είναι παρών ο ετοιμοθάνατος σκυλάκος της - Fanpage

Γυναίκα έκανε το γάμο της 4 μήνες νωρίτερα για να είναι παρών ο ετοιμοθάνατος σκυλάκος της

Μία γυναίκα έκανε το γάμο της τέσσερις μήνες νωρίτερα ούτως ώστε ο αγαπημένος της σκύλος της να είναι παρών, αφού ο κτηνίατρος διέγνωσε ότι το ζώο είχε καρκίνο τελευταίου σταδίου.

Η 34χρονη Estelle Harris, είχε προγραμματίσει να παντρευτεί τον αγαπημένο της Danny τον Μάιο του 2019, αλλά τα σχέδιά της άλλαξαν όταν ο πιστός της σκύλος Bruce αρρώστησε λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Το άτυχο σκυλάκι διαγνώστηκε με επιθετικό καρκίνο του αίματος όταν οι κτηνίατροι ανακάλυψαν έναν όγκο σε μέγεθος γκρέιπφρουτ.

Ο γιατρός είπε στην Estelle ότι ο αγαπημένος της σκυλάκος είχε μόλις 4 μήνες ζωής, γι’ αυτό αποφάσισε να κάνει το γάμο της μέσα σε μόλις τρεις εβδομάδες και πλήρωσε 600€ παραπάνω ώστε να είναι μαζί της την πιο χαρούμενη μέρα της ζωής της.

Η Estelle, η οποία λέει πως αγαπάει το σκυλάκο της σαν παιδί της, είπε: “Το να έχω τον Bruce μαζί μου την ημέρα του γάμου μου ήταν πολύ συγκινητικό για μένα.”

“Είναι δύσκολο να περιγράψω με λέξεις πόσο τον αγαπώ. Δεν έχω παιδιά κι έτσι αυτό το σκυλί είναι σαν παιδί μου. Η αγάπη μου γι ‘αυτόν είναι απίστευτη.”

“Όταν έμαθα τα σοκαριστικά νέα, ήξερα ότι έπρεπε να κάνω τα πάντα για να είναι μαζί μου στο γάμο μου.”

Η Estelle παρατήρησε ότι κάτι πήγαινε στραβά με τον αγαπημένο της σκυλάκο στις αρχές Δεκεμβρίου, όταν το ζώο δεν σηκώθηκε να την χαιρετήσει στην πόρτα όταν επέστρεψε από τη δουλειά της.

Ο Bruce πάλευε να αναπνεύσει, τα ούλα του είχαν γίνει λευκά και η γλώσσα του μελάνιασε.

Η Estelle και ο Danny τον μετέφεραν στον κτηνίατρο, όπου ανακάλυψαν ότι το ζώο είχε υγρό γύρω από την καρδιά και τους πνεύμονες.

Αργότερα ο κτηνίατρος ανακάλυψε τον τεράστιο όγκο και συνειδητοποίησε ότι το σκυλί δεν είχε καμία πιθανότητα επιβίωσης.

Η ασθένειά του τον έκανε να χάσει πολύ βάρος και παρόλο που οι κτηνίατροι απομάκρυναν τον όγκο του, ωστόσο δεν μπορούσε να γίνει τίποτα για να παραταθεί η ζωή του.

Το ζευγάρι είχε προγραμματίσει το γάμο του στις 4 Μαΐου του 2019, όμως τον έκαναν τέσσερις μήνες νωρίτερα, την 26η Ιανουαρίου.

Αυτό τους έκανε να χάσουν πάνω από 600€ και να χάσουν κάποιους καλεσμένους οι οποίοι δεν μπόρεσαν να παραστούν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Αλλά η Estelle δεν στεναχωρήθηκε, αφού γι’ αυτήν ο σημαντικότερος καλεσμένος ήταν ο αγαπημένος της σκυλάκος.

“Ο Bruce είναι το παιδί μου. Είναι ο κόσμος μου όλος. Δεν γινόταν να παντρευτώ χωρίς αυτόν!”

διαφορετικό

Αφήστε το σχόλιο σας: