Γυναίκα Σώζει Άρρωστο Παχύσαρκο Σκυλί Και Του Χαρίζει Χαμόγελο Για Τους Τελευταίους Μήνες Της Ζωής Του - Fanpage

Γυναίκα Σώζει Άρρωστο Παχύσαρκο Σκυλί Και Του Χαρίζει Χαμόγελο Για Τους Τελευταίους Μήνες Της Ζωής Του

Γυναίκα Σώζει Άρρωστο Παχύσαρκο Σκυλί Και Του Χαρίζει Χαμόγελο Για Τους Τελευταίους Μήνες Της Ζωής Του

Σκύλος: Η διάσημη ηθοποιός Jane Lynch δεν δίστασε λεπτό μαζί με τον σύντροφό της να υιοθετήσει και να προσφέρει αγάπη στον Arbuckle. Ο Arbuckle βρέθηκε σε ένα αγρόκτημα και ζύγιζε 116 κίλα. Περπατούσε με δυσκολία. Οι αρθρώσεις του δεν μπορούσαν να αντέξουν πλέον το βάρος του.

Μια ενδελεχής εξέταση με τον κτηνίατρο έδειξε ότι ο Arbuckle έπασχε από υποθυρεοειδισμό, γι ‘αυτό και το σώμα του διογκώθηκε σαν μπαλόνι. Ο Arbuckle ήταν ακίνητος λόγω πόνων στις αρθρώσεις, οπότε η αρχική του θεραπεία βασίστηκε αποκλειστικά στη φαρμακευτική αγωγή. Όσο περνούσε ο καιρός, ο γενναίος σκύλος έχασε βάρος και κατάφερε να περπατήσει ξανά!

Από τη στιγμή που ο Άρμπουκλ άρχισε να χάνει βάρος, δεν υπήρχε επιστροφή. Σε αυτό το διάστημα, η ηθοποιός Jane Lynch και ο σύντροφός της έμαθαν για τον Arbuckle και αποφάσισαν να τον υιοθετήσουν. Του πρόσφεραν ένα σπίτι αγάπης για πάντα. Ο Arbuckle έχει γίνει ένα παράδειγμα από μόνο του, καθώς το δύσκολο ταξίδι του σε λιγότερο βάρος έδωσε σε πολλούς ανθρώπους ελπίδα και κίνητρο. Δεν είναι περίεργο που θεωρήθηκε σκύλος -θαύμα!

Ενημέρωση: Με βαθιά θλίψη, οι ιδιοκτήτες του ανακοίνωσαν ότι ο Arbuckle πέθανε πρόσφατα. Ήταν 9 ετών. Μετά το θάνατό του, το A Purposeful Rescue έλαβε πάνω από 5.000 δολάρια σε δωρεές μέσα σε μια νύχτα από ανθρώπους που πίστεψαν στον Arbuckle και ήθελαν να αποτίσουν φόρο τιμής στον αγώνα του για μια φυσιολογική ζωή. Ομαλός δρόμος προς τα αστέρια, Άρμπι. Αναπαύσου εν ειρήνη, αγόρι μου!

Κάντε κλικ στο παρακάτω βίντεο για να παρακολουθήσετε το δύσκολο και εμπνευσμένο ταξίδι του Arbuckle. Τις ευτυχισμένες στιγμές που πέρασε στο μόνιμο σπίτι του!

Αφήστε το σχόλιο σας: