Οι 6 καλύτερες ράτσες σκύλων για οικογένειες με μικρά παιδιά - Fanpage

Οι 6 καλύτερες ράτσες σκύλων για οικογένειες με μικρά παιδιά

Φαίνεται ένα πολύ συνηθισμένο φαινόμενα μία οικογένεια που έχει μωρό να αποφασίσει στη συνέχεια να πάρει και ένα σκυλάκι. Επίσης μπορεί να έχει ήδη το σκυλάκι και μετά να κάνει το παιδάκι. Και στις δύο περιπτώσεις θα μεγαλώσουν μαζί. Υπάρχουν λοιπόν μερικές ράτσες που είναι πιο καάλληλες για μικρά παιδάκια. Ρωτήσαμε λοιπόν τον κτηνίατρο Radke από την Νέα Υόρκη που θα μας υποδείξει τις ράτσες αυτές.

Υπάρχουν διάφορα πράγματα που πρέπει να εξετάσετε πριν αγοράσετε έναν σκύλο στην οικογένειά σας. Πρέπει πρώτα να ελέγξετε την καθημερινή του ζωή και ρουτίνα. Είναι ένας τεμπέλης σκύλος ‘η ένας σκύλος ενεργητικός;

Στο τέλος της ημέρας, είναι επίσης σημαντικό να θυμόμαστε ότι το σκυλί μας είναι ακριβώς αυτό: ένας σκύλος. “Ακόμα και ο πιο ευγενικά-επιτηδευμένος σκυλος είναι ακόμα ένα ζώο με τη δική του σειρά των ενστίκτων και τους τρόπους για να εκφράσει τον εαυτό του”, δήλωσε ο Radke. Προτείνει επίσης να μην αφήνουμε ποτέ τα μικρά παιδιά χωρίς επίβλεψη με το σκύλο και να τους επιβλέπουμε πάντα όταν είναι μαζί. Το κουτάβι σας μπορεί να ανεχθεί το πείραγμα του παιδιού, αλλά καμμιά φορά μπορεί να γίνει και το αντίθετο.

Σας παρουσιάζουμε λοιπόν τις καταλληλότερες ράτσες για οικογένειες με μικρά παιδάκια.

Mutts

Mutts

Bulldogs

Bulldogs

Boxers

Boxers

Doodles

Doodles

Golden Retrievers

Golden Retrievers

 

Αφήστε το σχόλιο σας: