Οι διασώστες πάγωσαν όταν είδαν σε ΤΙ συνθήκες ζούσε το άρρωστο σκυλί για χρόνια. Όταν όμως το εξέτασε ο κτηνίατρος... - Fanpage

Οι διασώστες πάγωσαν όταν είδαν σε ΤΙ συνθήκες ζούσε το άρρωστο σκυλί για χρόνια. Όταν όμως το εξέτασε ο κτηνίατρος…

Οι διασώστες ζώων συχνά ανταποκρίνονται σε περιστατικά κακοποίησης, αλλά ποτέ κανείς δεν μπορεί να συνηθίσει σε εικόνες αθώων ζώων που υποφέρουν. Για τον Viktor Larkhill της φιλοζωικής οργάνωσης Extreme Rescue, αυτό το περιστατικό ήταν ιδιαίτερα σοβαρό. Ήταν 21 Δεκεμβρίου του 2016 όταν οι φιλόζωοι εθελοντές έφτασαν στο υπόγειο, όπου αυτός ο σκύλος κρατούταν.

1

Το ζώο ήταν αδύναμο, πονούσε και έτρεμε από τον φόβο του. Ήταν ξαπλωμένο σε ένα βρώμικο μαξιλάρι, έχοντας βρώμικο και αραιό τρίχωμα. Το υπόγειο ήταν βρώμικο με ακαθαρσίες και νεκρά ποντίκια.

2

Ο σκύλος, που αργότερα ονομάστηκε Τόμπυ, μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο. Έπασχε από ερλίχεια και λεϊσμανίαση, και κάποια κόκκαλά του είχαν σπάσει στο παρελθόν και δεν έδεσαν σωστά. Οι αρθρώσεις του ήταν πρησμένες και δεν μπορούσε να περπατήσει.

Τέσσερις μήνες αργότερα, η υγεία του Τόμπυ βελτιώθηκε και ξεπέρασε το φόβο του με τους ανθρώπους. Δείτε την ιστορία του στο βίντεο που ακολουθεί. 

Credit: Relayhero

Αφήστε το σχόλιο σας: