Οι Διασώστες ζώων Καταφτάνουν στο Σπίτι μετά από Καταγγελία! Όταν Άνοιξαν την Πόρτα Σοκαρισμένοι Αντίκρισαν... - Fanpage

Οι Διασώστες ζώων Καταφτάνουν στο Σπίτι μετά από Καταγγελία! Όταν Άνοιξαν την Πόρτα Σοκαρισμένοι Αντίκρισαν…

Αυτή η ιστορία είναι πολύ λυπηρή, αλλά να έχετε κατά νου ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουν κάποια ψυχική διαταραχή, μπορεί να μην συνειδητοποιούν τι κάνουν. Οι διασώστες ζώων του Τέξας, πήγαν σε ένα παλιό σπίτι και αυτό που είδαν, δεν θα το ξεχάσουν τόσο γρήγορα.

1

Οι γείτονες τους κάλεσαν, όταν άρχισε να βγαίνει μια έντονη οσμή από το σπίτι. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, δεν ήθελε να επιτρέψει στις αρχές να εισέλθουν στο σπίτι.

2

Μόλις έλαβαν ένταλμα έρευνας, συγκλονίστηκαν από τη φρικτή κατάσταση του σπιτιού και με τα ζώα που ζούσαν μέσα και έξω από το σπίτι.

3

Το σπίτι είχε περίπου 100 γάτες και σκύλους που ζούσαν μέσα σε κλουβιά. Δεν υπήρχε καμία διαθέσιμη τροφή, ούτε κλιματισμός, ούτε νερό για κανένα από αυτά.

4

Αυτή η πεινασμένη μαμά σκυλίτσα, είχε τα κουτάβια της μέσα σε μια βρώμικη μπανιέρα.

5

Οι διασώστες, βρήκαν επίσης πολύ χειρότερα πράγματα στο γκαράζ – δεκάδες γάτες που ζούσαν σε κλουβιά να στοιβάζονται η μια πάνω στην άλλη, για να μην αναφέρουμε ότι το γκαράζ ήταν πολύ ζεστό.

6

Περιττώματα ξεχείλιζαν από τα κλουβιά – και η μυρωδιά ήταν συντριπτική. Μπόρεσαν να σώσουν 27 σκύλους και 84 γάτες από το σπίτι.

7

Δυστυχώς, δεκατέσσερα από τα ζώα ζούσαν στο πίσω μέρος ενός μίνι-βαν σταθμευμένου στο ακίνητο και οι θερμοκρασίες εκεί ήταν αφόρητες!

8

Όλα τα ζώα υποβλήθηκαν σε αγωγή για ασιτία και αφυδάτωση. Οι αρχές αναμένουν να ασκήσουν ποινική δίωξη εναντίον του υπευθύνου.

9

Credit: RelayHero

Αφήστε το σχόλιο σας: