Η ιστορία του Ντενγκ Ντενγκ, του σκύλου που εγκαταλείφθηκε και πουλήθηκε σε δημοπρασία στην Κίνα για 22 χιλιάδες ευρώ - Fanpage

Η ιστορία του Ντενγκ Ντενγκ, του σκύλου που εγκαταλείφθηκε και πουλήθηκε σε δημοπρασία στην Κίνα για 22 χιλιάδες ευρώ

Από εγκαταλελειμμένο σκυλί μέχρι τετράποδο σούπερ περιζήτητο. Αυτή είναι η ιστορία του Deng Deng, ενός σκύλου Shiba Inu που αφέθηκε σε ένα κέντρο εκπαίδευσης κατοικίδιων πριν από επτά χρόνια και ο ιδιοκτήτης του δεν επέστρεψε ποτέ.

Έτσι, έχοντας φτάσει στο όγδοο έτος της ζωής του, ένα δικαστήριο στο Πεκίνο διέταξε να βρεθεί ο ιδιοκτήτης για να τον υποχρεώσει να πληρώσει τα έξοδα συντήρησης. Αλλά αφού δεν τον βρήκαν ποτέ, ο δικαστής αποφάσισε ότι ο σκύλος έπρεπε να δημοπρατηθεί σε ζωντανή ροή.

Αυτού του είδους οι πωλήσεις, ειδικά στην Κίνα, ήταν πολύ επιτυχημένες καθώς πολλοί άνθρωποι αναγκάστηκαν να μείνουν στο σπίτι υπό αυστηρούς κανόνες περιορισμού.

Η διαφήμιση και ένα συνοδευτικό βίντεο του Deng Deng έγιναν viral στο κινεζικό κοινωνικό δίκτυο Weibo, όπου πολλοί χρήστες εξέφρασαν τη συμπάθειά τους για τη θλιβερή ιστορία του και η δημοπρασία ήταν μια απροσδόκητη επιτυχία: η τιμή εκκίνησης ήταν «μόνο» 500 γιουάν (περίπου 70 ευρώ). αλλά στη συνέχεια ο ανταγωνισμός για να το κερδίσει θερμάνθηκε με 320 αυξήσεις. Και έτσι, η δημοπρασία, που υποτίθεται ότι θα διαρκούσε μόνο 24 ώρες, διήρκεσε πέντε ημέρες με 480 πλειοδότες και πάνω από 160.000 προβολές. Και στο τέλος ο Ντενγκ Ντενγκ βρήκε έναν νέο ιδιοκτήτη που πλήρωσε 166 χιλιάδες γιουάν (περίπου 22 χιλιάδες ευρώ) για να τον πάρει σπίτι και να του δώσει ένα νέο μέλλον.

 

Αφήστε το σχόλιο σας: