Είδε την κινούμενη άμμο να καταπίνει τον σκύλο του και αμέσως βούτηξε να τον σώσει. Η συνέχεια; Θα σας κόψει την ανάσα! - Fanpage

Είδε την κινούμενη άμμο να καταπίνει τον σκύλο του και αμέσως βούτηξε να τον σώσει. Η συνέχεια; Θα σας κόψει την ανάσα!

Η εκπαίδευση ενός σκύλου στο να μπορεί να περπατήσει χωρίς λουρί, είναι μια από τις πιο ικανοποιητικές προσπάθειες ενός ιδιοκτήτη.

Για τον 51χρονο Paul Stott από την Αγγλία, η εκπαίδευση του τριών μηνών σκύλου του Dave, δεν πήγε καλά. Την ημέρα που ο ίδιος και η φίλη του πήγαν μια βόλτα στην παραλία Northumberland της Αγγλίας, συνειδητοποίησαν ότι ο Dave είχε εξαφανιστεί.

Τότε ο Paul κοίταξε την άμμο. Αυτό που συνέβη στη συνέχεια, θα τρομοκρατήσει οποιονδήποτε ιδιοκτήτη σκύλου…

Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σκύλων, βάζουν λουρί στο σκύλο τους όταν βγαίνουν έξω από τα σπίτια τους. Αυτό προστατεύει τους γούνινους φίλους τους από τον κίνδυνο, τους εμποδίζει από το να χαθούν και τους εκπαιδεύει να παραμένουν κοντά στους ανθρώπους τους.

1

Ωστόσο, κάποιες φορές, μερικοί άνθρωποι αισθάνονται άνετα όταν αφήνουν τα σκυλιά τους ελεύθερα.

2

Αυτό όμως, μπορεί να είναι επικίνδυνο. Ο 51χρονος Paul Stott, το κατάλαβε αυτό από πρώτο χέρι, μετά το περπάτημά του κατά μήκος μιας παραλίας στην Αγγλία, με τη φίλη του Kyla. Στην αρχή όλα ήταν ήρεμα, οπότε αποφάσισε να αφήσει το μικρό του τσιουάουα ελεύθερο. Τότε συνέβη κάτι φρικτό…

3

Μόλις του έβγαλε το λουρί, ο σκύλος έτρεξε όσο πιο γρήγορα μπορούσε. Τότε, αμέσως παγιδεύτηκε σε μια κινούμενη άμμο. Ο Paul έσπευσε να βοηθήσει το μικρό του κουτάβι, αλλά φοβήθηκε ότι ήταν ήδη πολύ αργά για να το σώσει.

4

Έβαλε το χέρι του βαθιά μέσα στην άμμο, ψάχνοντας απεγνωσμένα τον σκύλο του.

5

Μόλις δείτε το παρακάτω βίντεο, θα συμφωνήσετε ότι ήταν πραγματικά θαύμα για το μικρό σκυλί που επέζησε από αυτή τη δοκιμασία!

Credit: Honesttopaws

Αφήστε το σχόλιο σας: