Ιδιώτης κατασκεύασε ξύλινα σπιτάκια για σκύλους και τα χάρισε στο κυνοκομείο Ρόδου - Fanpage

Ιδιώτης κατασκεύασε ξύλινα σπιτάκια για σκύλους και τα χάρισε στο κυνοκομείο Ρόδου

Υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν τα ζώα αλλά πιθανόν να αγνοούν τις τεράστιες ανάγκες που έχουν αυτά όταν ζουν αδέσποτα. Γιατί μόνο όταν είσαι ενεργός εθελοντής, έχεις πλήρη εικόνα του τι ακριβώς συμβαίνει εκεί έξω.

Λίγοι επίσης έχουν επισκεφτεί κάποιο κυνοκομείο. Να δουν τα ζώα από κοντά και να μάθουν πόσα πράγματα χρειάζονται. Γιατί κυνοκομείο δεν σημαίνει ότι τα πάντα είναι λυμένα και δεν υπάρχει καμιά ανάγκη. Η αλήθεια διαφορετική. Πάντα ένα κυνοκομείο έχει ανάγκες για πράγματα. Και αυτές οι ανάγκες δεν τελειώνουν ποτέ.

Αιτία για αυτά είναι μια ανάρτηση που διαβάσαμε στη σελίδα του κυνοκομείου Ρόδου ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ-ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗΣ-RHODES KENNEL HOUSE-RAWS, η οποία έχει να κάνει με τη δωρεά ενός φιλόζωου ανθρώπου σε αυτό. Πρόκειται για πανέμορφα ξύλινα σπιτάκια, που κατασκεύασε ο κ. Σωτήρης Μαύρος, και τα χάρισε στα σκυλάκια που ζουν εκεί.

Εκτός από το μεγάλο ευχαριστώ των εθελοντών του καταφυγίου, θα θέλαμε και εμείς να πούμε ένα μεγάλο επίσης μπράβο για την προσφορά αυτή, που είναι ιδιαίτερα σημαντική, ειδικά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι να βοηθήσουμε τα ζώα που ζουν δίπλα μας και έχουν ανάγκη. Αρκεί να το θελήσουμε.

Πηγή: pet pet news

Αφήστε το σχόλιο σας: