Ηλικιωμένες μοναχές υιοθετούν ηλικιωμένο πίτμπουλ που δεν ήθελε κανείς - Fanpage

Ηλικιωμένες μοναχές υιοθετούν ηλικιωμένο πίτμπουλ που δεν ήθελε κανείς

Μετά την απώλεια του σκύλου τους, τρεις καλόγριες αποφασίζουν να πάνε σε ένα καταφύγιο και να ζητήσουν τον χειρότερο και πιο ανεπιθύμητο σκύλο. Και ήταν αυτός…

Δεν είναι συνηθισμένο τρεις γυναίκες στα 70 και στα 80 τους να μπαίνουν σε ένα καταφύγιο ζώων και λένε ότι θα ήθελαν να δουν έναν σκύλο που κανείς δεν θέλει. Αλλά στις αδελφές Veronica Mendez, Virginia Johnson και Alice Goldsmith, καλόγριες που ζουν μαζί στο Nyack, NY, το αίτημα ήταν απολύτως λογικό. Γιατί να μην υιοθετήσουν ένα ζώο που έχει μεγαλύτερη ανάγκη; Αυτή η νοοτροπία τους οδήγησε στο Remy, ένα 9χρονο πίτμπουλ που είχε παραβλεφθεί από όλους.

Η ιστορία του σκύλου Remy, ενός 9χρονου πίτμπουλ που δεν θέλει κανείς: τρεις καλόγριες αποφάσισαν να τον υιοθετήσουν και να του δώσουν μια ευκαιρία.

Τρεις καλόγριες από τη Νέα Υόρκη αποχαιρέτησαν πρόσφατα τον αγαπημένο τους τετράποδο φίλο. Μια οδυνηρή απώλεια, αλλά που έκανε και τIς τρεις να καταλάβουν ότι έπρεπε να ανοίξουν τις πόρτες σε ένα άλλο ζώο που είχε ανάγκη .

Έτσι, οι τρεις αδελφές των Αδελφών της Παναγίας του Χριστιανικού Δόγματος πήγαν στο τοπικό καταφύγιο, το Hi Tor Animal Care Center .

Μόλις γνώρισαν τα ζώα υποδοχής, βρήκαν το ζώο που έψαχναν. Το ένα «μη υιοθετήσιμο», χωρίς ελπίδα, αυτό που κανείς δεν ήθελε και κατέληξε στη λίστα ευθανασίας .

Την έλεγαν Ρέμι και ήταν πίτμπουλ 9 ετών. Ήταν ηλικιωμένος και από μια φυλή που θεωρούνταν «επικίνδυνος», οπότε δεν ήταν δύσκολο να φανταστεί κανείς γιατί οι πιθανοί υιοθετητές δεν του έριξαν ούτε μια ματιά.

Ευτυχώς για τη Remy, οι τρεις αδερφές τον ερωτεύτηκαν αμέσως και αποφάσισαν να τον υιοθετήσουν. Η πρώτη με την οποία ο σκύλος έχει δημιουργήσει μια ιδιαίτερη σχέση ήταν η αδελφή Βιρτζίνια .

Οι εθελοντές του καταφυγίου συγκινήθηκαν τόσο πολύ από την επιλογή των αδελφών που αποφάσισαν να καλύψουν όλα τα έξοδα της υιοθεσίας .

Σήμερα το σκυλάκι είναι χαρούμενο με τις τρεις νέες ανθρώπινες μητέρες του και κάθε μέρα λαμβάνει αυτή την αγάπη που ονειρευόταν σε όλη του τη ζωή . Αγάπη που με τη σειρά της δίνει στις τρεις αδερφές, καθώς τις ευχαριστεί και τις γεμίζει αγκαλιές.

Η Ρέμι μπορεί να προτιμά την αδελφή Βιρτζίνια, η οποία περπατά με μπαστούνι. Ίσως το πίτμπουλ τη βλέπει πιο αδύναμη και έχει ανάγκη την υποστήριξή της. Όταν σηκώνεται την ακολουθεί και φροντίζει πάντα να είναι καλά.

Η χειρονομία των τριών αδερφών εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο μέσω των κοινωνικών δικτύων. Αυτό συμβαίνει γιατί θα έπρεπε να διδάσκει σε όλους όσους πηγαίνουν σε ένα καταφύγιο να υιοθετούν έναν τετράποδο φίλο. Ξέρεις πόσα ζώα σαν τον Ρέμι υπάρχουν; Ζώα που κινδυνεύουν να σκοτωθούν επειδή δεν τα θέλει κανένας ;

Αφήστε το σχόλιο σας: