Κηδεμονές Εγκαταλείπουν Τον Σκύλο Τους Επειδή Θα Κάνουν Παιδί Και Εκείνος Τρέμει Από Φόβο - Fanpage

Κηδεμονές Εγκαταλείπουν Τον Σκύλο Τους Επειδή Θα Κάνουν Παιδί Και Εκείνος Τρέμει Από Φόβο

Κηδεμονές Εγκαταλείπουν Τον Σκύλο Τους Επειδή Θα Κάνουν Παιδί Και Εκείνος Τρέμει Από Φόβο

Σκύλος: Η ιστορία μας έρχεται από το Τέξας της Αμερικής. Ο Rocco, ένας 3χρονος Γερμανικός Ποιμενικός εγκαταλείπεται από την οικογένεια του επειδή επρόκειτο να γεννηθεί το πρώτο τους μωρό και δεν τον ήθελαν πλέον στην οικογενειά τους. Τον εγκατέλειψαν στις Dallas Animal Services με τον άτυχο σκύλο συνεχώς να τρέμει από φόβο.

Το προσωπικό του καταφυγίου είπε ότι ο Ρόκο ήταν λιποβαρής, ντροπαλός και πολύ φοβισμένος με τους ενήλικες. Ήταν σκυμμένος στη γωνία ενός ρείθρου, τρέμοντας από φόβο. Τα καστανά μάτια του ήταν λυπημένα και γυμνά γιατί κατάλαβε ότι ο ιδιοκτήτης του τον είχε αφήσει.

Βλέποντας πόσο ευγενικός και φοβισμένος ήταν ο Ρόκο, μια ευγενική γυναίκα μοιράστηκε ένα βίντεο μαζί του στο διαδίκτυο για να τον βοηθήσει να βρει μια καλή οικογένεια. Το καταφύγιο ζώων δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία με τον Rocco στην επίσημη σελίδα του στο Facebook με την ελπίδα ότι κάποιος θα τον υιοθετήσει και θα του δώσει ένα σπίτι για πάντα.

Η γυναίκα που υιοθέτησε τον Rocco

Ευτυχώς, η Preethi Pillaipakkam, ένας μεγάλος λάτρης των ζώων, μέσω του «DFW German Shepherd Rescue», προσφέρθηκε αμέσως να τον βοηθήσει. Η Πρέθι ήταν έκπληκτη που ο Ρόκο εγκαταλείφθηκε λόγω ενός νεογέννητου.

Οι πρώτες μέρες στο νέο του σπίτι

Τις πρώτες μέρες στο νέο του σπίτι, ο Rocco ήταν ντροπαλός και λίγο ανήσυχος. Αλλά με τη βοήθεια της Pillaipakkam και του άλλου σκύλου που έχει, η Rocco γινόταν όλο και πιο χαλαρός. Ήταν μεγάλη χαρά για όλους να μάθουν ότι το τετράποδο γινόταν πιο ευτυχισμένο και πιο σίγουρο στους ανθρώπους γύρω του.

«Άρχισε σιγά σιγά να εξερευνά το σπίτι», είπε ο Πιλαϊπακάμ. «Λατρεύει τους καναπέδες του και το κρεβάτι του και του αρέσουν πολύ τα θορυβώδη παιχνίδια και οι μπάλες του τένις. Είναι πολύ καλός αναζητητής ».

Ο Pillaipakkam έχει επίσης δημιουργήσει έναν λογαριασμό Instagram για να μοιράζεται ενημερώσεις για την ιστορία του σκύλου με τους ενδιαφερόμενους. Ελπίζει ότι ο Rocco θα εμπνεύσει άλλους να υιοθετήσουν ενήλικα σκυλιά, καθώς συχνά εγκαταλείπονται σε καταφύγια λόγω αλλαγών στη ζωή των ιδιοκτητών.

Η γέννηση ενός παιδιού σε οποιαδήποτε οικογένεια είναι υπέροχη είδηση, η οποία μπορεί να φέρει μόνο πολλή χαρά. Ωστόσο, μην ξεχνάτε τα αγαπημένα σας κατοικίδια όταν γίνετε γονείς ενός παιδιού. Και είναι επίσης μέλη της οικογένειάς σας. Τους αξίζει να αντιμετωπίζονται με ζεστασιά και σεβασμό.

Τελικά, αυτό το γλυκό και ευγενικό σκυλί είχε την τύχη να βρει το σπίτι και την αγαπημένη οικογένεια που του άξιζε. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν και έκαναν ότι ήταν δυνατόν για να πάρει ο Rocco μια νέα ευκαιρία!

Αφήστε το σχόλιο σας: